fbpx

mediteren Rust en ontspanning Meditatie Avonden Geen ervaring nodig Kom je kennismaken? Je bent welkom om te komen ervaren innerlijke rust Meditatiesessies Ontspannend Woensdagavond van 19.30 -21.00 u ben je welkom Meld je gratis aan Wil je meedoen? Klankschaal Vrijheid en Vitaliteit Aandacht voor jou Ruimte voor jezelf en voor wie jij bent Kom kennismaken Kom je mediteren met ons?

Meditatie avonden

De meditatie avonden gaan over aandacht, aandacht voor jezelf, contact maken met jezelf, je ziel, je lichaam en alles wat er in jou zich afspeelt.
Zo vaak laten we ons leiden door de waan van de dag:

 • De kinderen die om aandacht vragen
 • Je familie en vrienden die een beroep op je doen
 • Je baas
 • En alles wat er nog meer op je pad komt

Continue is er iets of iemand die of wat om aandacht vraagt. Dag in dag uit. Dus wellicht herken je een van deze punten

  • Het is gewoon te veel
   Ben je altijd bezig en is er altijd nog wel iets dat gedaan moet worden? Heb je eindeloze to-do lijstjes? Heb je het gevoel dat je dus eigenlijk nooit rust hebt?
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
   Heb je het gevoel dat jij altijd alles moet doen? Ben jij altijd diegene die iedereen wil helpen, en gaat dit vaak ten koste van jezelf?
  • Regelmatig moe en prikkelbaar
   Merk je dat je snel geïrriteerd bent naar je partner en kinderen toe? Lijk je maar niet op te laden, ook niet als je een vrij weekend hebt of vakantie hebt?

Grote kans dat je lichaam continu “aan” staat. Alle “moetjes” en druk vanuit de maatschappij maakt het ook niet makkelijk om uit te gaan, maar dat maakt het juist extra belangrijk. Even niks. Even alleen focus op jezelf. Even jezelf op één zetten. Dat is waar de meditatieavonden voor bedoeld zijn.

Mijmerend_Emotionele Detox @ Studio Zwartlicht-web-013
Bidhouding_ed


Tijdens deze meditatie avonden combineren we ontspanning met het ontwikkelen van bewustzijn en heling.
Je maakt contact met het zelf-herstellend vermogen van je lichaam en verhoogt je eigen weerbaarheid.

De avonden zijn er op gericht om:

 • meer innerlijke rust te creëren
 • beter leren ontspannen
 • betere nachtrust
 • contact maken met je hart, je ziel
 • vergroten van je veerkracht
 • verminderen van stress
 • ruimte creëren voor het zelf-herstellend vermogen

Wat mag je verwachten?

We werken per avond met een thema dat is afgestemd op de groep voor die avond. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld; zelfliefde, innerlijk kind, ruimte innemen, grenzen aangeven.

De sessies zijn opgebouwd uit 3 geleide meditaties. We beginnen met een aardings ofwel grondings meditatie die je helpt om de dag achter je te laten en aanwezig te worden in het hier en nu. Dan volgt een ronde met de intentie die een ieder heeft voor die avond en stem ik af op de groep. In de 2e meditatie begeleid ik je naar het veld van heling. Het universele veld waar alles is en waar alles mogelijk is. Dit veld ondersteunt bij het loslaten, verkrijgen van inzichten en helderheid over wat er speelt bij jou. Dit is een magisch onderdeel van de avond. Daarna bestaat er de mogelijkheid om te delen.
We sluiten standaard af met een meditatie die gericht is op ontspanning en integratie van de heling die heeft plaatsgevonden.

In de INFABRIEK:

Hier zitten we in een kring op 1,5 m afstand van elkaar en je hebt de keus tussen zitten op een kussentje of op een stoel.

ONLINE:

Wanneer live samenkomen niet mogelijk is, gaan de avonden door Online via Zoom. Je krijgt van mij een zoomlink die je via telefoon of computer kunt benaderen. Het is fijn als je je scherm wilt delen.

Sinds ik het diagnosis kanker heb gekregen ben ik overstelpt met angsten, negatieve gedachten en het gevoel van machteloosheid. Door het meedoen aan de meditatie avonden van Marca heb ik een positieve manier van denken en instelling ontdekt en mijn innerlijk rust terug gevonden.

Jan

Beginner

Drie weken lang elke ochtend de mooie lichtmeditaties gevolgd. Heerlijk om de dag hiermee te starten. Marca begeleid je met haar fijne stem bij deze helende meditaties vol licht en liefde. Een echte aanrader! Dankjewel

Sylvia

Sylvia

Coach

Meditaties van Marca zijn erg prettig, professioneel en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ze neemt je in haar begeleide meditaties mee in haar relaxte vibes met hier en daar een lekker vleugje humor. Écht een aanrader!

Birgit

Birgit

Life Coach

Wie ben ik

Mijn naam is Marca de Greef en ik werk al een aantal jaren als Life Coach. Journey Practioner, facilitator van Retreats en als trainer. Mijn passie ligt bij healing and awakening. Mensen bewust maken en ondersteunen bij heling op die gebieden in hun leven die nog niet vrij zijn.  Zodat er innerlijke rust ontstaat. Vrede met wat er is gebeurd en ruimte is om vooruit te bewegen vanuit vrijheid.

Marca de Greef

Hier ondersteun ik mensen met begeleide helende meditaties/ visualisaties die er op gericht zijn om oude stukken uit ons leven los te laten. Soms zijn mensen zich niet eens bewust van de impact die bepaalde gebeurtenissen op hun leven hebben. Zo denk ik aan het voorbeeld van een cliënt die in haar onderbewuste ontdekte dat ze met zichzelf had afgesproken dat ze voor haar 40e alles bereikt moest hebben wat ze wilde, haar moeder was immers niet ouder geworden dan 40. Zo kan het ook voor jou zijn dat je niet bewust bent van de impact van gebeurtenissen uit je verleden.

Dat gold natuurlijk ook voor mij. Ik zat in een burn-out en wist dat dit niet de 1e keer was dat ik dit stress-patroon tegenkwam. Ik wilde het patroon wat ik zag transformeren. Als coach wist ik wel wat ik kon doen en ik wist ook dat ik toch ziek thuis zat. Er moest wat anders gebeuren. Toen kwam ik in contact met de Journey methode, een methodiek gericht op heling van oude opgeslagen trauma’s uit ons leven. Mijn leven veranderde vervolgens volledig door dit werk. Ik had mijn energie weer na een paar maanden terug en vervolgens kwamen er grote veranderingen in mijn leven. Veranderingen die ruimte creerde voor mijn huidige leven. In 2016 ging ik me volledig richten op het werk als coach en trainer voor mijn eigen bedrijf Your Life Coaching.

Sinds 2020 richt ik me meer op het energetisch healings werk ter ondersteuning van de emotionele heling die mag plaats vinden. De tijd is aangebroken om in ons zelf op te ruimen, de emoties die zijn opgeslagen los te laten, te detoxen. Emotionele Detox ter ondersteuning van een vrij en vitaal leven.

De sessies vinden wekelijks plaats ofwel in de INFABRIEK, Tuinstraat 15 in Boekel ofwel online.
Je mag altijd een keer komen ervaren. Wil je komen kennismaken? Meld je dan wel even van te voren aan.

De sessies zijn op woensdagavond van 19.30 tot 21.00u.

Kosten per sessie 16,50€

Klankschaal Healing en bewustwording Kom kennismaken Woensdagavond van 19.30 - 21.00u Meld je hier aan

Veelgestelde vragen


  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer  Welke woensdag kom je kennismaken?