fbpx

Slide Meditatie helpt te ontspannen
Brengt rust in je hoofd
Helpt je om beter te slapen

AANMELDING MEDITATIEAVOND

Meditatie avonden, wekelijks Online of bij de INFABRIEK te Boekel

Je bent van harte welkom om een keer te mee te komen doen. Op deze avonden maak je kennis met de helende meditatietechnieken die ik gebruik en mag begeleiden.
Ervaring is niet nodig. Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan.

Wat mag je verwachten?

De sessie is opgebouwd uit 3 meditaties. We beginnen met een aardings ofwel grondings meditatie die je helpt om de dag achter je te laten en aanwezig te worden in het hier en nu. Dan volgt een ronde met de intentie die een ieder heeft voor die avond en stem ik af op de groep. De 2e meditatie is een meditatie waarbij we contact maken met het veld van heling. Het universele veld waar alles is en waar alles mogelijk is. Dit veld ondersteunt bij het loslaten, verkrijgen van inzichten en helderheid over wat er speelt bij jou. Dit is een magisch onderdeel van de avond. Daarna bestaat er de mogelijkheid om te delen.
We sluiten standaard af met een meditatie die gericht is op integratie van de heling die heeft plaatsgevonden.

In de INFABRIEK:

Hier zitten we in een kring op 1,5 m afstand van elkaar en je hebt de keus tussen zitten op een kussentje of op een stoel.

ONLINE:

Wanneer live samenkomen niet mogelijk is, gaan de avonden door Online via Zoom. Je krijgt van mij een zoomlink die je via telefoon of computer kunt benaderen. Het is fijn als je je scherm wilt delen.


  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer  Kom kennismaken op 17 februari 2021, deze avond is ONLINE


  Ervaringen van cliënten

  Drie weken lang elke ochtend de mooie lichtmeditaties gevolgd. Heerlijk om de dag hiermee te starten. Marca begeleid je met haar fijne stem bij deze helende meditaties vol licht en liefde. Een echte aanrader!
  Dankjewel
  Sylvia
  SylviaLife coach

  Sinds ik de diagnosis kanker had gekregen kreeg ik te maken met angsten, negatieve gedachten en het gevoel van machteloosheid. Door het meedoen aan de meditatie avonden van Marca heb ik een positieve manier van denken en instelling ontdekt en mijn innerlijk rust terug gevonden.

  Klankschaal
  Janomgaan met angsten

  Meditaties van Marca zijn erg prettig, professioneel en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ze neemt je in haar begeleide meditaties mee in haar relaxte vibes met hier en daar een lekker vleugje humor. Écht een aanrader

  Birgit
  BirgitCoach