Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

AANMELDING MEDITATIEAVOND

Meditatie avonden, wekelijks Online of bij de INFABRIEK te Boekel

Je bent van harte welkom om een keer te mee te komen doen. Op deze avonden maak je kennis met de helende meditatietechnieken die ik gebruik en mag begeleiden.
Ervaring is niet nodig. Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan.

Wat mag je verwachten?

De sessie is opgebouwd uit 3 meditaties. We beginnen met een aardings ofwel grondings meditatie die je helpt om de dag achter je te laten en aanwezig te worden in het hier en nu. Dan volgt een ronde met de intentie die een ieder heeft voor die avond en stem ik af op de groep. De 2e meditatie is een meditatie waarbij we contact maken met het veld van heling. Het universele veld waar alles is en waar alles mogelijk is. Dit veld ondersteunt bij het loslaten, verkrijgen van inzichten en helderheid over wat er speelt bij jou. Dit is een magisch onderdeel van de avond. Daarna bestaat er de mogelijkheid om te delen.
We sluiten standaard af met een meditatie die gericht is op integratie van de heling die heeft plaatsgevonden.

In de INFABRIEK:

Hier zitten we in een kring op 1,5 m afstand van elkaar en je hebt de keus tussen zitten op een kussentje of op een stoel.

ONLINE:

Wanneer live samenkomen niet mogelijk is, gaan de avonden door Online via Zoom. Je krijgt van mij een zoomlink die je via telefoon of computer kunt benaderen. Het is fijn als je je scherm wilt delen.

    Welke

    woensdag kom je kennismaken?