Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

a

Eenvoudig, licht en super leuk om te leren

Ontspannen en loslaten, hoe wordt het nog leuker dan dit?

Veranderen, loslaten, kan dat ook makkelijk? Ja dit kan, zelfs op een manier waarbij je diep ontspant. Zoals laatst een cliënt zei: “Ik was al ontspannen van de vakantie en nu, ben ik nog meer ontspannen. Ik wist niet dat dit kon.”
In deze 1 daagse Access Bars® Class leer je om dit te kunnen geven aan een ander. Wat zijn dat Bars? Dit zijn energiebanen die door middel van het zachtjes aanraken van 32 punten op het hoofd zorgen voor een diepe ontspanning.

Wanneer je een Access Bars® sessie ondergaat ontlaadt je zware energieën zoals gevoelens, gedachtes en emoties die je vasthouden en ontstaat er ruimte en lichtheid in het lichaam en geest. Dit maakt vooruit bewegen een stuk makkelijker en lichter.

Stel je eens voor welke bijdrage jij kan zijn wanneer jij de Access Bars® leert!
Voor jezelf en voor andere.

Het mooie aan de Access Bars® Class is dat jij niet alleen de Access Bars® leert maar ook simpele maar krachtige tools ontvangt die jij dagelijks kan gebruiken om uit je huidige patronen te stappen en een leven te creëren met meer vrijheid en lichtheid.

Hoe kan het nog beter worden dan dit?

Met Access Bars® leer je op een eenvoudige manier spanning te verminderen. Het lichaam ontspant en komt in een diepe staat van rust. Wetenschappelijk is aangetoond dat de hersenen tijdens een behandeling van de alerte Beta staat komen in de diepe ontspannende Theta staat. Dit is de fase net voordat je in slaap valt. Wanneer je in deze diepe ontspanning bent kan je lichaam werken aan herstel, aan het opruimen van vastgeroeste gedragspatronen en blokkerende overtuigingen.

a

Wat leer je in een Access Bars® Class

In een Access Bars® Class leer je de Access Bars® punten kennen en waar ze voor staan. Je krijgt uitleg en een video van de grondleggers van Access Consciousness en Access Bars®; Dr. Dain Heer en Gary Douglas. Tevens maak je kennis met andere tools en technieken die je kunt gebruiken in het dagelijks leven. En natuurlijk ga je oefenen. Je wisselt deze dag 2 keer een sessie uit zodat je en ontvangt en geeft. Hoe fijn is dit?

In de handleiding staat alles goed uitgelegd en tevens krijg je een aantal handige werkkaarten mee.

Ontmoet je facilitator: Marca

Toen ik Access Bars® ontdekte merkte ik dat op een ontspannen en eenvoudige manier ik anderen kon ondersteunen bij het loslaten van oude ballast. Ook wanneer deze geen zin hebben om erover te praten. Het was net of er een nieuwe wereld voor mij open ging. Een wereld waarbij vooruitgang, verandering, loslaten en ontwikkeling ontstaat vanuit gemak en lichtheid. Daar werd ik zo blij van dat ik stond te popelen om dit door te mogen geven.

Mijn achtergrond als coach en Journey Practioner sluit heel goed aan op het gebruiken van de tools van Access Consiousness. Echt wat een cadeau en gemak. Ik leer je er graag meer over.

Marca_Praktijk
a

Access Bars® Class Praktisch

Investering

 • Kosten € 380,-
 • Voor mensen die een class herhalen € 190,-
 • Tieners van 16 en 17 jaar € 190,-
 • Kinderen tot deze leeftijd mogen gratis mee met een ouder (1 kind per betalende ouder)

Praktisch

 • Locatie: Boekel (N-B)
 • Tijd: van 9.30u – 17.00u
 • Voor koffie / thee / water / zoete- en zoute snacks en een kop soep met brood wordt gezorgd. De soep is vegan en tevens zijn er rijstcrackers aanwezig.
 • Heb je een dieet? Neem dan je eigen lunch mee.

Datum

 • donderdag 25 april 2024
 • zondag 26 mei 2024
 • vrijdag 21 juni 2024
 • Liever een andere datum? Neem gerust contact op.

Ervaring van deelnemers

😃Zachte veranderingen😃

Na een heel aantal cursussen en opleidingen te hebben gevolgd waarin voelen en spreken hand in hand gaan, is dit een totaal andere insteek. Een prachtige, zachte aanvulling op alles wat er al is. Wat het mij in de afgelopen maand al heeft gebracht, had ik me vooraf niet kunnen bedenken. Om me heen is er veel aan het veranderen, zowel in de energie, en zeker ook in de materie! Voorheen zouden zoveel veranderingen me ook veel stress bezorgen, maar dat ervaar ik nu niet meer op die manier (en daar ben ik nog elke dag verbaasd over).

Claudia Lambij
verpleegkundige palliatieve zorg / energetisch therapeut

Vragen over Access Bars Class

Is dit enkel voor professionals?

Deze dag is voor iedereen die dit wil leren. Of je het nou professioneel wil gebruiken of enkel voor vrienden en familie.

Is het moeilijk te leren?

Het is eenvoudig te leren en door vaker te doen wordt het alleen maar leuker.

Is dit ook voor kinderen?

Kinderen kunnen zeker deelnemen en worden ook gestimuleerd om mee te komen. Je mag per ouder 1 kind onder tot max 15 jaar gratis meenemen. Voor een 16 of 17 jarige betaal je 150€.

Hoe meld ik mijn zoon/ dochter mee aan?

Wat ontzettend leuk dat je zoon of dochter meekomt. Het handigste is als je bij de aanmelding vermeld dat je hem of haar meeneemt en de leeftijd.

Hoe werkt de betaling?

Je krijgt van mij vooraf een een betaallink toegestuurd. Zodra je heb betaald is je plek gereserveerd.
De factuur ontvang je nadat je betaling is ontvangen en verwerkt.

a

Ik meld me graag aan!

Hier kun je meteen je inschrijven.

  Klik op het veld om je optie te selecteren: