Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

STEL JE VOOR... ER JONGER UITZIEN, EEN BETERE MIMIEK HEBBEN, STRALEN EN JEZELF BETER VOELEN IN JE LICHAAM

zonder chirurgie, injecties, crèmes of pillen

Access Energetic Facelift®, dat klinkt gaaf!

Het is een heerlijke ontspannende en verzorgende hands-on behandeling. Je ligt onder een dekentje op een behandeltafel en door aanraking van het bovenste deel van de borst, de hals en het gezicht, worden 32 verschillende Access lichaamsprocessen geactiveerd die gericht zijn om de gevolgen van veroudering, zwaartekracht en stress op celniveau te verminderen en zelfs los te laten😊. Dit verjongt en vitaliseert je lijf en de uitwerking hiervan is terug te zien in je gezicht.

Je gezicht is je visitekaartje, je kunt er van aflezen hoe je in je vel zit, hoe je je voelt, je fysieke gesteldheid en zelfs de mate van stress die je ervaart.

a

Je lichaam verjongt van binnenuit

De Access Energetic Facelift® gaat aan de slag met onverwerkte emoties, negatieve overtuigingen, oordelen en beloftes die zijn opgeslagen en vastgezet in het celgeheugen die gerelateerd zijn aan de onderwerpen; leeftijd, ouder worden; veroudering; rimpels enz.. Die als het ware de goede werking van de betreffende cellen beperken. Hierdoor kunnen klachten ontstaan in ons lichaam en we zien dit ook terug in het gezicht.

Alhoewel deze super zachte behandeling op het bovenste deel van je lichaam wordt toegepast heeft het invloed op je gehele lichaam. Buiten de de positieve uitwerking op je uiterlijk werkt de energie dan ook door op je hele lichaam. Hierdoor kunnen andere ongemakken zoals je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding, overgang, haaruitval, concentratie herstellen en kan er meer innerlijke rust en ruimte gecreëerd worden. Wanneer je deze sessie meerdere keren te herhaalt krijg je vanzelf weer een natuurlijke energieke uitstraling.

a

Wat doet dit proces ?

Korte uitleg over de Access Energetic Facelift® 

• het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit waardoor de huid, ons grootste orgaan, terug gaat stralen
• het haalt stress en vermoeidheidssymptomen zowel uit je gezicht, als uit het hele lichaam
• de Facelift is tevens een Bodylift
• het ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering, waardoor rimpels en lijntjes vervagen
• het verbetert en verstevigt de huidstructuur waardoor deze strakker wordt
• genezing en vervaging van littekens
• het werkt op alle orgaanstelsels
• het werkt op DNA niveau
• het werkt op cellulair niveau

Bekende effecten van Energetic Facelift® zijn:

 • positieve invloed op de hormoonhuishouding
 • minder overgangsklachten
 • betere concentratie
 • betere spijsvertering
 • beter slapen
 • positiever in het leven staan
 • meer energie
 • zachtere gelaatstrekken
a

Wat mensen zeggen na een sessie:

Lichter

Hoi Marca, ik voelde me een stuk lichter. Probeerde te achterhalen wat ik mistte, maar ik heb het er maar bij gelaten 😉. Was per direct ontspannen. Donkere oogopslag was dezelfde dag weg. Na 5 dagen vroeg iemand aan mij of ik misschien naar de sauna was geweest. Ook kan ik eerder slapen. Ik kom zeker nog een keer terug!!! Groetjes Debby

Debby

een Engel

Op de massagetafel voel ik de zachte aanraking van Marca via haar handen en vingertoppen op mijn gezicht. In de hele behandeling voel ik mij meer en meer ontspannen. Het is een fijn gevoel. Na de behandeling voel ik mij relaxed en ontspannen, een heerlijk gevoel. Als ik in de spiegel kijk, zie ik niet meteen een groot verschil, maar voel me heerlijk. Ondanks dat ik zelf niet zo snel een groot verschil zag, krijg ik die avond een bijzonder compliment. We hebben een familiefeest en mijn moeder kijkt mij eens goed aan. “Heb jij een andere foundation of andere make-up misschien? Je gezicht lijkt wel een engel.”

Diana

Makkelijker

Hoi Marca, toevallig zat ik er vanmorgen over na te denken en schreef ik t in mijn ‘agenda’. Ik had de dag zelf een heel rustig gevoel, had zo lang in diepe ontspanning gelegen. Ik voelde me ‘makkelijker’, minder denkend. Thuis zeiden ze dat ik er goed uitzag maar je kent t wel, soms word ik ook gewoon voor de gek gehouden dus dit houd ik maar even om het even 😉 Ik merk deze week dat er soms oude gevoelens over situaties waar een pijn of last op zat/zit weer aan me voorbij kwamen, ze bleven niet hangen maar waren er kort. Spannend maar het ging weer weg. Kortom, ik bedacht me dat dat misschien dat dat ook nog door de behandeling zou kunnen zijn. En je zinnetjes over ‘of t gevoel bij mij of een ander hoort’ probeer ik me bewust van te zijn en me vaker af te vragen maar das nog lastig. Maar kortom ik vond het een mooie ervaring deze behandeling te ondergaan.

Hanny

Artikel

Heb je wel eens dat je in de spiegel kijkt en de wallen onder je ogen zichtbaar zijn? Of vind je dat je er moe en oud uitziet?

In het leven gaan we door verschillende fases die invloed hebben op je huid.
Hard werken, stress, ongezond eten, zorgen, verdriet en dat tekent je gezicht.

Maar wist je dat alle oordelen die je over jezelf hebt of over anderen, je ook ouder maken?

Hier kun je verder het hele ervaringsverhaal lezen dat Diana schreef in het tijdschrift BewustZijn en Zo.

Access Energetic Facelift
a

Jouw opties:

95€

Enkele sessie

 • Diepe ontspanning en loslaten
 • Of om een keer uit te proberen en te ervaren wat dit voor je kan doen
 • 1 sessie duurt 90 min
 • Meerdere sessies voor beste resultaat

444€

Strippenkaart 5x

 • Meerdere sessies voor effect. 
 • 2 tot 3 wekelijks voor het beste resultaat
 • 90 minuten
 • 5 sessies
 • bij de 5e sessie ontvang je de korting en betaal je 64€

700€

Plus pakket

 • Traject op maat
 • Processen die afgestemd zijn op jouw individuele behoefte
 • Inclusief een Journey sessie
 • Journey sessie duurt max 3 uur, Access Proces  90 minuten
 • In onderling overleg stemmen we de verdeling af
a

Meteen een afspraak inplannen

Vul je gegevens in, dan kun je meteen een afspraak inplannen op een voor jou fijn moment.

  Vragen over Access Energetic Facelift

  Werkt dit voor iedereen?

  Het begint met je openstellen om dit herstel te ontvangen. Dus ja, het werkt voor iedereen die wil ontvangen, die toe is aan verandering. De resultaten zijn per persoon anders. Heb je last van stress, littekens, vermoeidheid, hormonen dan kan Access Energetic Facelift® je helpen de spanning te verminderen.

  Hoeveel sessies zijn nodig?

  Dat is afhankelijk van wat je wilt bereiken. Na 1 sessie zie je vaak al meer ontspanning in het gezicht. Het kan echter ook zijn dat je na de 1e sessie vooral merkt dat fysieke klachten afnemen of dat je je emotioneel/ mentaal beter voelt. Voor blijvend zichtbare resultaten raden we meerdere sessies aan.

  Werkt dit ook voor kinderen?

  Ook kinderen kunnen al last hebben van overtuigingen rondom leeftijd en ouder worden. “Ik mag pas dit…….als ik zo …. oud ben.” enz. De overtuigingen die los mogen kunnen dus ook bij kinderen opgeschoond worden. Verouderingsverschijnselen zijn bij de jeugd nog niet zo zichtbaar in het gezicht. We kunnen dit ook altijd ter plekke in de praktijk bekijken. Dan kan ik je het beste adviseren of het voor je past.

  Worden de sessies vergoed?

  De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Indien je in loondienst bent kun je kijken of je werkgever dit voor je wil bekostigen. Werk je als zelfstandige? Dan kun je het opvoeren als ontwikkelkosten, coaching.

  Do you also work in Englisch?

  Yes indeed. I am experienced in working with people from all around the world. And as we don’t need to speak during the sessions it is ok if you are not able to speak a language that I do understand.

  Zwanger?

  De energie die wordt aangetrokken maakt gebruik van lichaamseigen energie.  Een zwangerschap is daarom geen enkel probleem. Het werkt ondersteunend voor de moeder en dan ook indirect voor de baby/ baby’s.

  Kan ik pinnen?

  Er is een mogelijkheid om meteen online te betalen met de bank-app op je telefoon.