Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

a

ONTDEK DE KRACHT VAN MEDITATIE

Mediteren kan je een gevoel van verbinding geven, kalmte en rust in de drukte van alle dag.

Stap uit de drukte van je dagelijks leven en betreed een wereld van innerlijke rust, balans en transformatie. Hier begint jouw wonderlijke reis van meditatie!

Creëer die ruimte speciaal voor jou, waar je naar binnen kunt gaan en de stilte in jezelf kunt vinden. Hier hoef je niets te doen, en er wordt niets van je verwacht.

Sluit rustig je ogen en laat jezelf langzaam tot rust komen. Laat alle prikkels van de buitenwereld zachtjes naar de achtergrond verdwijnen. Het voelt als een tijdloze reis, waar rust en stilte de hoofdrol spelen.

Vaak hoor ik van mijn cliënten dat ze zichzelf altijd “aan” voelen staan, en dat het een verademing is om naar mijn stem te luisteren. Hier, in deze ruimte, kun je gewoon “zijn”. Een moment waarin je jezelf mag toestaan te ontspannen, en de kostbare stilte mag omarmen.

Meditatie is jouw uitnodiging om de kracht van het nu te omarmen. Het is jouw moment om te ontsnappen aan de constante stroom van gedachten en zorgen en jezelf te vinden in een oase van kalmte. Hier zijn enkele redenen waarom meditatie van onschatbare waarde kan zijn voor jou:

Helende Meditatie

Ontdek onze krachtige drie-luik meditatie:

 1. Grondings- en Aardingsmeditatie:
 2. Helende Meditatie:
 3. Integratie Meditatie

nu slechts 17€.

Bestel nu

a
Bidhouding_ed
 • Stressvermindering:
  Laat stress van je afglijden en ontdek hoe je innerlijke rust kunt cultiveren, ongeacht de chaos om je heen.
 • Emotionele Balans:
  Leer je emoties te begrijpen en te beheersen, zodat je met meer veerkracht kunt omgaan met het leven.
 • Zelfontdekking:
  Ga dieper in jezelf en leer meer over wie je werkelijk bent. Ontdek je passies, krachten en doelen.
 • Gezondheid en Welzijn:
  Meditatie heeft talloze voordelen voor je fysieke en mentale gezondheid. Het versterkt je immuunsysteem, verbetert je slaap en helpt bij het verlichten van pijn.
 • Creatieve Inspiratie:
  Vind inspiratie voor je creatieve projecten en verbeter je concentratie en focus.

Ik begeleid je op deze reis van zelfontdekking. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met meditatie, ik sta klaar om je te begeleiden in zowel ontspannende als diep helende meditaties, die je diepe innerlijke rust en transformatie brengen.

Open je hart en geest voor de kracht van meditatie. Laat stress en spanning achter je en omarm de innerlijke rust die binnen handbereik ligt.

Wil je meteen van start gaan? Luister dan naar enkele voorbeelden om je reis te beginnen. Samen gaan we op een reis van zelfontdekking en innerlijke vrede.

a

Ontspannen met adem

Ontspannende meditatie

Aarden en ontspannen

Helende meditaties

Drie weken lang elke ochtend de mooie lichtmeditaties gevolgd. Heerlijk om de dag hiermee te starten. Marca begeleid je met haar fijne stem bij deze helende meditaties vol licht en liefde. Een echte aanrader! Dankjewel

Sylvia
Energetisch Coach
Sylvia

Warm bad

Meditatie avonden van Marca voelen als een warm bad. Gewoon even niets en alleen maar 'zijn' in een vertrouwde, warme, fijne omgeving. Met haar stem begeleidt ze je zodat je een reis kunt maken naar het midden van je kern, om daar te helen. En om daar diep in jezelf, antwoorden op te halen, die je in de rat race van het dagelijks leven, zelf niet helder kunt krijgen. Pas op; meditatie avonden van Marca zijn verslavend, op positieve wijze dan natuurlijk 😉

Birgit Timmer Kohlmann
Life Coach
Birgit

Innerlijk rust

Sinds ik het diagnosis kanker heb gekregen ben ik overstelpt met angsten, negatieve gedachten en het gevoel van machteloosheid. Door het meedoen aan de meditatie avonden van Marca heb ik een positieve manier van denken en instelling ontdekt en mijn innerlijk rust terug gevonden.

Jan
Calculator
a

Ontdek de helende meditaties

Ben je geïnteresseerd in meer meditaties en nieuwsgierig naar helende meditatie? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Ik bied je een boeiend drieluik aan, bestaande uit drie geleide meditaties die je kunnen begeleiden op een reis van innerlijke groei en heling. Dit drieluik is opgebouwd uit drie essentiële delen:

 • Grondings- en Aardingsmeditatie:
  Begin je reis door de dag achter je te laten en volledig in het hier en nu aanwezig te zijn. Deze meditatie helpt je om stevig te staan en gegrond te zijn.
 • Helende Meditatie:
  Reis naar het universele veld van heling, waar alles mogelijk is. Hier kun je loslaten, inzichten verkrijgen en helderheid vinden over wat er in jou speelt. Deze meditatie opent de deur naar transformatie en innerlijke rust.
 • Integratie:
  In dit laatste deel staat de ondersteuning van je lichaam centraal bij het integreren van de heling die heeft plaatsgevonden. Hier wordt aandacht besteed aan het laten landen van de inzichten en transformaties die je hebt ervaren tijdens de helende meditatie.

Deze helende meditatie, die normaal een waarde heeft van 39€, is nu beschikbaar voor slechts 17€. Een kans om jezelf te verwennen met diepe heling en groei. Laat deze gelegenheid niet aan je voorbijgaan en ontdek de kracht van meditatie in dit drieluik.