Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Andere vrouw

19-03-2022/ Access Bars®

Beste Marca,

Ik wil je onwijs bedanken!

De post trok mij erg aan. Zelf heb ik enorm veel stress en ik merk dat het veel negatief effect heeft op mijn gezondheid. Ik gebruik al heel veel medicatie en ben op zoek naar alternatieven.

Ik stapte er heel erg blanco in. Het idee alleen al even 1,5uur echt rust te hebben vond ik al fijn.

Ik heb het heel positief ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik veel door mijn lijf. Hoofd werd warm, tussen mijn schouderbladen voelde ik van alles (de plek waar ik normaal pijn heb tijdens aanvallen van de alvleesklier).

Mijn partner en zoontje gaven aan dat er een andere vrouw/mama thuis kwam. Voor het eerst sinds maanden/jaar, voelde ik rust. En ik zei ook dat ik voor het eerst sinds ruim een jaar echt ontspanning heb gehad en mezelf zen voel.

Absoluut voor herhaling vatbaar.

Fantastisch werk heb jij gedaan Marca. En ik ben je echt zo enorm dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren en dat jij mij na ruim een jaar voor het eerst echt rust terug hebt gegeven.

Een heel fijn weekend, geniet van het mooie weer.

Groetjes

Annoniem_review

Annoniem

Petra_600_review

Petra van Haandel

Intuïtief Systemisch Coach

Intuïtie voelt krachtiger

21-03-2022/ Access Bars®

Hoi Marca

Ik heb me aangemeld voor de sessie omdat het goed voelde een soort van weten.

Ik had geen verwachtingen van de sessie stond er open in

Ik heb veel ervaren fysiek: onrust en gepruttel in mijn buik, pijn in mijn knieën en rug tijdens de sessie zakte dat weg en toen ik ging zitten werd een soort van duizelig. Fijn om even te blijven zitten met een glas water.

Wat ik merkte toen ik naar buiten liep: alsof ik letterlijk veel afgevallen was ik voelde me blij en krachtig. Heel bijzonder om te ervaren, de afgelopen dagen voel ik me duidelijk meer in verbinding, rustig, energetisch meer afgestemd. Het woord “zijn” komt telkens terug in mijn hoofd. Je hoeft alleen maar te zijn. Ik voel meer diepgang, mijn intuïtie voelt krachtiger. Het voelt dat je behandeling hier duidelijk aan bij gedragen heeft.

Het ontvangst was heel fijn en rustig, een fijne plek om te zijn. Bewondering voor je hoe dicht je zelf blijft met de woorden bij ga het maar ervaren, jou vertrouwen in wat je doet voelt heel erg stevig. Vanuit jou geen enkele invulling en geeft mij ruimte.

Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Liefs Petra

Life Changing

25/05/2020/ Intensive pakket/ Journey – Helende reis sessies en coaching

De behandelingen met Marca zijn werkelijk life changing! Na een langdurige hele uitdagende periode waarna de rust was teruggekeerd, besloot ik het roer helemaal om te gooien, op zoek te gaan naar mezelf. Wat wil ik nu eigenlijk? Echter de welkome rust die ik eindelijk kreeg roerde zich om en in plaats van dat ik me beter voelde kwam ik terecht in een negatieve spiraal. Het hele idee om hulp te zoeken, daar stond ik sceptisch tegenover want ik had geen behoefte aan het oprakelen van het verleden, die periode lag juist achter me, ik wilde door! En zo bleef ik nog een tijd zelf aanmodderen met zelfhulp boeken etc. Ik wist inmiddels wel welke richting ik op wilde maar raakte langzaam maar zeker volledig geblokkeerd om me naar mijn doelen te bewegen, noem het gerust verlamd. Dat was voor mij de wake-up call dat ik hier iets mee moest en op zoek ging naar een life coach.
Zo kwam ik bij Marca terecht.

Ik wilde weer de spontane vrolijke Angelique zijn zoals ik was, die vol ideeën zit, ondernemend is en gewoon in het diepe springt, durft te dromen en deze ook najaagt, onstopable en recht op het doel af!

Op tijd van nog geen 3 maanden maakte ik een volledige transformatie door terug naar mezelf. Mijn zelfvertrouwen is hersteld en dat is waarschijnlijk nog wel de allerbelangrijkste!

Angelique_referentie_emotioneledetox_w600_05

Angelique Huys

Fotograaf

Alle onverwerkte negatieve ervaringen (al dacht ik zelf dat ik er geen last meer van had) werden opgeruimd. Er is zoveel ruimte ontstaan, ik kan weer echt genieten van alles. De donkere waas die overal overheen lag is opgetrokken. Ik voel me zoveel lichter, Ik ben gefocust en heb een duidelijk beeld van mijn doelen, natuurlijk ben ik nog wel eens onzeker maar ik heb nu zelf de controle en laat me er niet meer door leiden. Zoals Marca dat altijd mooi zegt, ik zit weer zelf achter het stuur!

Marca is een heerlijk mens! Warm heel open en toegankelijk maar hield me ook een spiegel voor. Ze begeleidde me terwijl ik zelf mijn pad bewandelde en als ik even alle kanten op dreigde te gaan stuurde zij me bij. Ik was zelf in control maar wel met een veilig gevoel.

Ik ben nu een tijdje verder na het beëindigen van de laatste sessie, en nog iedere ochtend word ik wakker en voel ik me herboren!

Voor mij een toppertje!

Family Windsor

Kylie Windsor

Life and Mindset Coach

Accepting Emotions

09-05-2019/ Intensive pakket/ Journey – Helende reis sessies en coaching

In today’s world we often focus on our mental and physical well-being, and while we may talk about a person’s emotional well-being, we seldom refer to our own. There came a point in my life when I started feeling like I wanted more – to fully experience life. I no longer wanted to coast through the days, weeks, months and years. I wanted to start making decisions that would ensure a more passionate and meaningful future. My goal was to create a balance in my life by learning how to improve my emotional well-being. The idea was to gain a clearer mindset in order to create space in my body and mind, so I would have room to really absorb what I was experiencing, but I needed help.

This brought me to Marca and the methods she uses. Her knowledge and guidance enabled me to reach trapped emotions, which made way for the creation of space and clarity. We worked on infusing a more supportive belief system – one that ensures a healthier approach to life.

After working with her I am more accepting of my emotions. Whether these are happiness, sadness, anger or joy, I have learned to welcome them. I have created healthy routines, such as daily meditation and practicing gratitude. And, though it’s a process, I am learning to slow down, to absorb life, and to follow my passion and work towards achieving my ambitions.

Marca’s ability to create a safe, welcoming space and her easy-going approach was the foundation to making this happen. She is knowledgeable, sincere and realistic. Having the opportunity to work with her was a pleasure. I highly recommend her as a life coach. She truly is a wonderful person!

Meer rust en balans

29-07-2019/ Intensive pakket/ Journey – Helende reis sessies en coaching

Ik ben mijn coachingstraject gestart omdat ik even de kluts kwijt was. Ik vroeg me af of mijn banen bij me pasten en hoe ik eindelijk weer kon ontspannen. Ik was moe, mijn batterijen waren op, maar toch voelde ik me steeds opgejaagd.

 

Mijn doel was om erachter te komen wat mijn passies en talenten zijn op het gebied van werk. Ik heb de afgelopen jaren veel gewerkt en door meerdere jobs tegelijk raakte ik uitgeput. Marca, heeft mij geholpen om naar mijn behoeftes te luisteren en mijn eigen grenzen aan anderen duidelijk te maken. Mijn persoonlijke eigenschappen leerde ik beter kenen en ook de talenten en valkuilen die erbij horen. Inmiddels weet ik wat voor mij op het gebied van werk belangrijk is en heb ik alle vertrouwen dat ik mijn droombaan binnenkort zal vinden.

 

De coaching heeft mij geholpen om weer meer rust in mijn leven te brengen. Ik luister beter naar mezelf en neem dit mee in de planning – op werk en ook privé. Zo voel ik me minder geleefd en meer in balans. Ik streef minder naar perfectie en juist meer naar geluk. In de sessie heb ik met verbazing vastgesteld dat ik in der loop der jaren een aantal overtuigingen heb opgebouwd die ik nu gerust kon loslaten. Marca, heeft mijn ook veel praktische tips mee gegeven, die mij verder helpen op mijn “Journey” van stresskip naar zenkip.

Stefanie Rewald

Bewegingsexpert

Gelukkiger en vrij!

27-09-2017/ Doorpakker pakket/ Journey – Helende reis sessies 

Door ervaringen in mijn verleden liep ik volledig vast in het dagelijks leven. Een traject bij Marca heeft weer een hoop lucht gegeven en zelfs ervoor gezorgd dat vervelende ervaringen een nieuw positief plekje kregen in mijn lijf.

Nu maanden na mijn eigen “Journey” merk ik nog steeds de positieve invloed die het heeft in mijn dagelijks functioneren. Ik voel me gelukkiger en vrij. Marca is een geweldig mens waar je terecht kunt voor een lach en een traan. Zij veroordeelt niet en ondersteunt je in je proces tot bewustwording. Uiteindelijk dienen we allemaal verantwoording te nemen voor ons eigen geluk. Als je daar hulp bij nodig hebt dan ben je bij Your Life Coaching aan het juiste adres.

Marijke Claassens

Jongeren coach

Weer vrolijk

12-08-2018/ Doorpakker pakket/ Journey – Helende reis sessies 

Voordat ik begon met de coachingsessies voelde ik me uitgeput en had ik last van diverse lichamelijke klachten waaronder duizeligheid, spierkrampen in nek en schouders en een opgejaagd gevoel. Ik wist me hier geen raad mee, ook mijn huisarts kon geen duidelijke verklaring vinden. Hoogstwaarschijnlijk had ik last van stress dan wel een burn-out. Uiteindelijk ben ik via advies van familie bij Marca terecht gekomen.

Zij heeft me gedurende de coachingsessies geleerd om meer naar mezelf te luisteren, mijn gevoelens maar ook signalen vanuit mijn lichaam te respecteren en hier ook daadwerkelijk aandacht aan te geven. Zeer belangrijke tips, want ik was altijd geneigd om mijn gevoelens weg te stoppen en mijn klachten te negeren. Uiteindelijk komt het wel weer goed was mijn gedachte. Helaas heb ik ervaren dat dit niet werkt en je ook aandacht mag schenken aan deze gevoelens of klachten. Dit hebben we tijdens de coachingsessies ook gedaan. Hierbij is veel oud zeer naar boven gekomen. Dit doet even pijn en is niet prettig, maar naderhand voel je je wel opgelucht. Mijn hoofd werd leger en mijn opgejaagd gevoel en duizelingen minder. Ook mijn spierkrampen in nek en schouders namen af.

Ik voel me nu stukken beter dan voor mijn deelname aan deze sessies. Ik ben weer vrolijk, heb geleerd om mijn gevoelens uit te spreken ook als het minder met me gaat en mijn lichamelijke klachten zijn ook sterk verminderd. Van familieleden krijg ik positieve complimenten. Ze zien dat ik als persoon sterk veranderd ben.

Ik ben zeer tevreden over dit coachingstraject bij Marca en zou dit een ieder willen aanraden die met dezelfde klachten dan wel gevoelens kampt. Het helpt echt!

Ik wil je graag bedanken voor alle tijd en moeite die je in mij hebt gestoken. Ik heb het als een zeer leerzaam traject ervaren en ben blij dat ik hier aan heb deelgenomen. Je bent een goede coach!

Groetjes, Renate

Jurist

omgaan met pijnstukken

24-08-2020/ Doorpakker pakket/ Journey – Helende reis sessies

Marca schept een hele prettige sfeer van rust en vertrouwen. Dankzij de helende reizen die ik met haar heb gemaakt, heb ik meer inzicht in de pijnstukken uit mijn jeugd en latere leven. Door dit in de reizen te doorvoelen, snap ik meer hoezeer dit mijn leven beïnvloed heeft, daardoor kan Ik dingen nu herkennen, waardoor ik er anders mee omga.

Alina_referentie_emotioneledetox_w600_03

Alina Barbou

Dansmovement Coach

Hennie_referentie_emotioneledetox_w600_07

Ik leef weer

11-07-2019/ Goed van start – pakket/ Journey – Helende reis sessies 

Nadat ik drie sessies bij jou heb gehad ben ik duidelijk veranderd in mijn hoofd maar ook in doen en laten. Was ik voorheen nog krampachtig bezig met proberen dingen uit het verleden los te laten, nu denk ik er nauwelijks nog aan. En doe ik dat wel dan kan dat zonder emotioneel te worden. Ook confrontaties die linken aan de locatie waarop het is gebeurd kan ik nu veel beter loslaten. En ik geniet nu, zonder met wrok om te kijken, als ik contact heb met de vrienden die ik op mijn vorige locatie heb gemaakt.

Kortom, ik leef weer.

Dank je wel!

Lieve groet, Henny Splinter.

Effect gehad

06-09-2018/ Coaching

Wat heeft het mij opgeleverd…… vooral handvaten hoe met bepaalde dingen of situaties om te gaan. Het toepassen daarvan vind ik nog steeds lastig.

Op mijn werk vind ik het nog steeds moeilijk om te zeggen tegen de leidinggevenden hoe ik me voel of situaties ervaar. Ik heb dit wel gedaan hoor, en dit heeft ook positief uitgepakt. Dus het toepassen van je handvaten ervaar ik in de praktijk als positief.

Maar de stap zetten… blijf ik als een enorme drempel  zien.

Tegen directe collega’s heb ik dit wel vaker gedaan en dat ervaar is als prettig.

Mijn agenda is nog steeds druk. Ook hier is wel iets veranderd. Het is wel iets rustiger geworden. Ik zeg wel eens “nee” maar nog niet vaak genoeg.  Ook niet altijd als ik nee zeg geeft het mij een goed gevoel .

Het heeft dus zeker effect gehad, had van mezelf gehoopt het meer toe te passen dan dat ik op dit moment doe.

groetjes, Céline

Office Manager

Meditatie Ervaringen

Jan

Calculator

Sinds ik het diagnosis kanker heb gekregen ben ik overstelpt met angsten, negatieve gedachten en het gevoel van machteloosheid. Door het meedoen aan de meditatie avonden van Marca heb ik een positieve manier van denken en instelling ontdekt en mijn innerlijk rust terug gevonden.

Birgit

Life Coach

Meditatie avonden van Marca voelen als een warm bad. Gewoon even niets en alleen maar ‘zijn’ in een vertrouwde, warme, fijne omgeving.
Met haar stem begeleidt ze je zodat je een reis kunt maken naar het midden van je kern, om daar te helen. En om daar diep in jezelf, antwoorden op te halen, die je in de rat race van het dagelijks leven, zelf niet helder kunt krijgen.
Pas op; meditatie avonden van Marca zijn verslavend, op positieve wijze dan natuurlijk 😉

Sylvia

Energetisch Coach

Drie weken lang elke ochtend de mooie lichtmeditaties gevolgd. Heerlijk om de dag hiermee te starten. Marca begeleid je met haar fijne stem bij deze helende meditaties vol licht en liefde. Een echte aanrader!

Dankjewel

Kom je kennismaken?

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen.
Neem dan contact op voor advies op maat.