Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

ME TIME – RELAX TIME

Loslaten en detoxen van je lichaam en geest

Een hele dag, gericht op detoxen helemaal voor jou alleen. Die dag gaan we vanuit lichtheid aan de slag met het detoxen van je lichaam op verschillende vlakken. Zowel fysiek met lichaamswerk en beweging, als emotioneel met meditatie en innerlijk kind werk. Je zet deze dag je lichaam van binnenuit in beweging om afvalstoffen vrij te maken en af te voeren. Dit voor een gezonder lichaam, een betere balans en meer rust in jezelf.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Hoe ziet de dag eruit?

We beginnen met het inventariseren van jouw persoonlijke behoefte voor deze dag. We onderzoeken welke patronen er nu in de weg zitten en welke blokkades je je mogelijk bewust van bent. Vervolgens gaan we je lichaam in beweging zetten door enkele oefeningen die gericht zijn op het ontladen van vastzittende stress in je lichaam, TRE oefeningen.

Nadat je lichaam al de beweging in gang heeft gezet gaan we verder met een innerlijke reis, een Journey. Deze reis laat je verbinden met jouw innerlijke wijsheid, jouw bron, jouw ware essentie, zodat je een “oud” stuk mag helen, mag loslaten dat je nu in de weg zit bij jouw vrije, blije zelf.

Na een gezonde lunch is er ruimte voor verstilling. Ruimte voor reflectie in de natuur.

In het laatste deel van de dag ontvang je een ontspannende en helende Access Bars® sessie of een van de andere processen vanuit Access Consiousness, We stemmen ook hier weer af op wat voor jou het beste is.

Wil jij?

 • Verbinding met jezelf, met wie je werkelijk bent,
 • Jouw innerlijke kracht ervaren,
 • Beter kunnen luisteren naar wat jouw lichaam je aangeeft,
 • Meer ontspannen zijn
 • Een betere nachtrust
 • Tijd en ruimte voor wat je werkelijk verlangt?

Ben je iemand die graag wilt weten wat het dan precies inhoud?

Lees dan verder, ik leg het je kort uit. En vooral wil ik je uitnodigen het te komen ervaren.

a

TRE

TRE staat voor Tension Releasing Exercises. Het is een methode die is ontwikkeld door Dr. David Bercelli om mensen minder stress of spanning te laten ervaren in hun lichaam. De methode bestaat uit een 7-tal oefeningen waarmee we een oeroud mechanisme aanspreken waarmee we stress kunnen ontladen. Het lichaam is na deze oefeningen in staat middels trillen spanning te ontladen. De oefeningen zijn redelijk eenvoudig en goed te doen en gericht om de o.a.de psoas-spier, de zogenaamde ziels-spier te ontladen.

De Helende Reis, de Journey

Hier maak je contact jouw innerlijke wijsheid, jouw essentie. En tijdens dit proces maak je verbinding met opgeslagen herinneringen uit jouw leven. Herinneringen die je nog steeds als emotionele ballast met je meedraagt. Deze emotionele lading krijgt tijdens dit proces de ruimte om los te laten. Wat jouw innerlijk kind nog dwars zit mag eruit, mag los. Meer lees je hierover onder trajecten.

a

Access Bars®

Middels het aanraken van 32 punten op je hoofd worden de energiebanen die hiermee verbonden zijn opgeschoond. Overtollige ballast die is vastgezet in je lichaam en die deze energiebanen blokkeren, mag los omdat de energiebanen gestimuleerd worden de balans te herstellen terwijl je verkeerd in een diepe staat van ontspanning. Een detox van je lichaam, afval mag weg uit je lichaam en jij hoeft er niets voor te doen. Meer lees je op de pagina Access Bars.

Klinkt dit als muziek in je oren?

Wat kan het je brengen?

 • Je voelt je lichter
 • Piekert minder
 • Verbeteren nachtrust
 • Meer ontspanning
 • Dichter bij jezelf

Waar en wanneer?

Datum in overleg
Tijd: 9.30-17.00 u
Waar: Kerkstraat 16D, Boekel
Waarde van deze dag: 450€!

Jouw prijs 333€

Ik vond het een bijzondere ervaring en voel me lichter in mijn hoofd. Als ik aan het verleden denk geeft het me nu meer rust. Ik merk ook dat ik mijn verdriet/tranen gister letterlijk heb laten lopen. Vandaag op mijn werk had ik een situatie waarbij normaal gezien wel eens tranen zouden kunnen komen omdat ze heel hoog zaten. Mn emmertje is geleegd.

Hoi Marca, ik merk vooral dat bepaalde vervelende zaken me niet langer veel energie kosten en blijven hangen. Met name omtrent mijn ouders. 😁 Ik voel me ook veel minder opgejaagd!

Hoi Marca, toen ik thuis was, was ik echt doodmoe. Het was nogal een heftige dag voor me. De dagen er na merkte ik wel dat er vanalles in gang is gezet en ging het even wat minder met me, daarna gaat het weer bergopwaarts en merk ik dat alles weer lichter prettiger aanvoelt, ondanks diverse stressvolle werkmomenten. Het heeft me zeker wat gebracht. dank hiervoor! 🤗 Erik

Het effect was de eerste dagen niet zo duidelijk, maar als ik nu terug kijk dan is er toch veel “opgeruimd” van binnen. Meer rust en een andere kijk/gevoel bij veel zaken. En sommige gevoelens komen juist sterker of feller naar boven, dat is positief. Veel emoties zaten ver weggestopt. Dus heel blij met het resultaat.

Hoi Marca, ik heb er al een paar dagen aan gedacht je te appen! Het gaat heel goed en merk zeker veranderingen, eigenlijk vrij vlot al. Dag zelf erg moe geweest en hoofdpijn. Daarna vrijwel meteen veel rustiger in mijn hoofd en merk dat ik dingen makkelijker op zij kan zetten. Heb al diverse mensen doorverwezen naar je! Bedankt!

Meld je hier aan voor de Persoonlijke Emotionele Detox Dag