Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

a

Meer flow in je leven

Heb je al veel aan jezelf gewerkt maar loop je soms nog tegen oude triggers aan?

Als je eenmaal het pad van persoonlijke ontwikkeling bent opgestapt, kun je niet meer terug. Aan de ene kant fijn en fantastisch, en aan de andere kant soms behoorlijk confronterend. Je kunt je ogen niet meer sluiten en ziet waarschijnlijk steeds vaker dingen om je heen waar je het niet mee eens bent. Oude triggers in je werk of je privé leven kunnen zorgen voor verschillende emoties die naar boven komen, zoals verdriet, boosheid, frustratie en gevoelens van machteloosheid.

Grote kans dat je, net als ik, graag licht wil verspreiden. Dat mag op jouw eigen manier!

Ons licht is nodig op deze wereld, het is belangrijk dat we stoppen met leven vanuit angst en controle, gaan leven vanuit vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde. Alleen dan kunnen we veranderingen teweegbrengen.

In diepe, transformerende sessies halen we je laatste triggers naar boven en helen we wat er op dit moment nog in de weg zit om je fijn te voelen.

a

Gratis E-book

Impact van emoties

De stresskip voorbij dankzij een burn-out

In 2011 kwam ik, Marca, in een burn-out. Ik was opgeleid als coach en had net besloten mijn eigen praktijk te starten. De burn-out kwam echt als een verrassing. Diep van binnen wist ik dat ik de oorzaak van mijn stresspatroon moest aanpakken. Het onderliggende patroon dat er steeds voor zorgde dat ik altijd bezig was, nooit stilzat en het altijd ‘druk’ had. Gelukkig kwam het boek “De helende reis” van Brandon Bays op mijn pad. Nog geen 2 maanden na een weekend seminar “De Journey Intensive” had ik weer energie om te gaan hardlopen.
De grootste eye-opener in deze was dat ik ontdekte dat ik wegbewoog van de emoties die ik ervaarde. Ik droeg al jaren verdriet met me mee van het overlijden van mijn moeder toen ik 15 was en ook mijn vader stief toen ik jong was. Ik dacht dat ik dit wel inmiddels verwerkt had.

Tijdens mijn coachingsopleiding had ik al veel gewerkt met het verleden. Wat ik echter ervaarde tijdens een Journey sessie was diep helend en ik besloot dat ik me deze tool eigen zou maken.

Inmiddels heb ik honderden mensen mogen begeleiden met het terugvinden van zichzelf, met de eigen innerlijke wijsheid. Ze keer op keer mogen begeleiden in het loslaten van oude pijnen.

Leven vanuit acceptatie, vanuit wat kan wel, vanuit vertrouwen. Dit is een dagelijkse oefening waar ik je graag in ondersteun.

a

Als je je hierin herkent, ben je bij mij op het goede adres:

 • Je hebt al veel aan jezelf gewerkt en dat was een hele reis. Je had niet verwacht dat je zoveel over jezelf te weten zou komen. Je bent nieuwsgierig en wil altijd meer leren. Er is nog zoveel te ontdekken!
 • Je wil zo graag helpen, maar loopt daarin nog steeds vaak jezelf voorbij. Een oude valkuil die steeds weer terugkomt. Grenzen aangeven blijft een dingetje, ook al weet je ondertussen goed waar dit patroon ontstaan is. Soms ben je boos op jezelf, maar daaronder zit vooral verdriet. Hoe kun je nou anderen helpen, zonder jezelf voorbij te lopen?
 • Er is iets in je leven wat op dit moment niet lekker loopt en waar je op leeg loopt. Wellicht is dat je werk waar je niet kan doen waar je echt goed in bent, je relatie met je partner die even wat stroever is. Wat het ook is, je weet dat er patronen onder liggen die doorbroken mogen worden, maar je stelt het steeds uit en je weet niet wat de juiste keuze is op dit moment.
 • Steeds maar doorgaan heeft je jaren veel gebracht, maar op dit moment voel je je “leeg” en moe. Je weet met je verstand best hoe je moet opladen, maar toch lijkt het je niet te lukken in de praktijk. Je leeft op de automatische piloot.
 • Van nature ben je positief. Wat het ook is dat je tegenkomt, je kunt er immers altijd iets van leren. Toch merk je de laatste tijd dat je negatiever denkt en meer piekert. Dit herken je van vroeger en je vraagt je af waarom dat nu opspeelt.
 • Je lichaam geeft je signalen, en ergens hoor je ze wel, maar het lukt je niet om ernaar te luisteren. Wellicht heb je last van fysieke klachten zoals hoofdpijn, nekpijn of last van je buik. Je lichaam staat continu op “aan” en je weet niet hoe je daar weer uit kunt komen.
 • Je weet dat het mogelijk is om echt diep contact te maken met jezelf, met de Bron, het AL, met dat magische waar alles mogelijk is.
a

Hoe anderen de helende reizen ervaren hebben:

Accepting Emotions

After working with Marca I am more accepting my emotions. Whether these are happiness, sadness, anger or joy, I have learned to welcome them. I have created healthy routines, I am learning to slow down, to absorb life, and to follow my passion and work towards achieving my ambitions. Marca’s ability to create a safe, welcoming space and her easy-going approach was the foundation to make this happen.

Kylie Windsor
Life Coach

Op tijd van nog geen 3 maanden maakte ik een volledige transformatie door terug naar mezelf. Mijn zelfvertrouwen is hersteld en dat is waarschijnlijk nog wel de allerbelangrijkste! Alle onverwerkte negatieve ervaringen (al dacht ik zelf dat ik er geen last meer van had) werden opgeruimd. Er is zoveel ruimte ontstaan, ik kan weer echt genieten van alles. Ik ben nu een tijdje verder na het beëindigen van de laatste sessie, en nog iedere ochtend word ik wakker en voel ik me herboren!

Angelique Huydts
Fotograaf
a

Ga je met me mee op de liefdevolle reis naar binnen?

In mijn coachtrajecten werk ik met diepe en transformerende sessies die meestal 2 tot 3 uur duren. Iedere coachsessie wordt een helende reis genoemd. In een helende reis, ofwel de Journey methode genoemd, maak je contact met opgeslagen herinneringen uit jouw leven. Herinneringen die je nog steeds als emotionele ballast met je meedraagt. Herinneringen waar je innerlijk kind mee worstelt en waar je je soms wel en soms ook niet bewust van bent.

Wat betekent dit?

Deze onverwerkte emotionele ervaringen worden in je cellen opgeslagen en kunnen er op den duur voor zorgen dat je cellen niet meer goed functioneren. De cellen zijn als het ware overbelast. Net zoals je met voeding afvalstoffen in je lijf opslaat die je lijf niet geheel vanzelf verwijderd zijn er ook emoties die vastzitten in ons lichaam, in onze cellen. Die zijn opgeslagen in het celgeheugen. Door de emotionele afvalstoffen die in het lichaam zitten vrij te maken, de emotionele detox, is de cel in staat, zijn natuurlijke onbelaste staat weer aan te nemen. Wanneer de cellen zich vernieuwen hoeven ze de oude ballast niet meer mee te nemen en kunnen ze volledig herstellen.

We slaan allemaal emotionele ballast op in ons lijf. Dit doen we onbewust. Het is een beschermingsmechanisme die helpt om te gaan met de heftigheid van bepaalde gebeurtenissen. Daarbij slaan we in ons systeem ook bijbehorende overtuigingen op. Bijvoorbeeld, als je op 4 jarige leeftijd je moeder kwijt raakt in een drukke winkel of op een druk plein dan kan het zijn dat je gaat geloven dat plekken waar veel mensen samenkomen onveilig zijn. Dit hoeft natuurlijk geen belemmering te zijn voor je dagelijkse leven, maar het kan zijn dat je op een gegeven moment hier wel last van krijgt. Bijvoorbeeld wanneer je vaker voor je werk naar beurzen of congressen moet waar veel mensen samen komen. Het kan zijn dat je niet eens weet waarom je die mensenmassa’s niet fijn vindt en dat je met een helende reis ontdekt dat de Bron, de oorsprong is ontstaan op het moment dat je je moeder bent kwijtgeraakt in een drukke winkel.

Jij weet op bewust niveau de verbanden op dit moment niet te leggen, maar je lichaam is ontzettend slim en weet het nog wel. Je lichaam heeft eigenlijk altijd gelijk en reageert nooit voor niks op een bepaalde trigger.

Hoe werkt dit dan?

In een helende reis, een Journey maak je contact met de herinneringen die de Bron zijn van het thema wat je wilt aanpakken. Je innerlijk kind heeft nog last van de emotionele impact van deze herinnering. In het proces krijg je allerlei tools aangereikt zodat de lading helemaal los mag, zodat vergeving mogelijk is. Je kunt erop vertrouwen dat de herinnering die naar boven komt altijd precies aanraakt wat nodig is.

Daarnaast is elk proces een ingang om contact te maken met de Bron, het veld van energie waar alles uit ontstaat. De Bron die tevens zorgt voor spontane genezingen, die ervoor zorgt dat er precies dat gebeurt wat er mag gebeuren. De Bron waarin alles goed is, zuiver is en helder. Vanuit dit hoger perspectief, vanuit je ziel en het contact met de Bron krijg je inzichten die helpen bij het loslaten van de negatieve lading van de gebeurtenis en bij het vergeven van de betrokken mensen.

Welke invloed heeft dit?

De negatieve ervaringen uit het verleden zijn voor iedereen anders. Het zijn de ervaringen die je gevormd hebben tot wie je nu bent. Als je voelt in je hart dat je nog niet je zielsmissie leeft, nog niet op je zielspad bent dan kan dit zijn doordat er nog iets in de weg zit uit het verleden.

Mogelijk heb je al veel werk gedaan om het een en ander te ‘verwerken’, ‘het een plekje te geven’. Toch zit het vaak ergens nog in je lijf opgeborgen. Bij gebeurtenissen waar je bewust van bent, zoals bijvoorbeeld: een scheiding van je ouders op jonge leeftijd, het verliezen van een ouder terwijl je nog kind bent, het krijgen van een ongeluk, misbruik, gepest zijn, een broer of zusje hebben verloren in je jeugd enz. kan het zijn dat je weet dat dit nog steeds een impact heeft op je leven. Of je merkt dat je fysiek reageert wanneer je eraan denkt. Je voelt dan bijvoorbeeld je maag samentrekken of ervaart een druk op je borst. Of je merkt dat je uit balans bent. Dit is een signaal dat er iets klaar is om geheeld te worden.

Tijdens een sessie, een helende reis, begeleid ik jou in het contact maken met jouw innerlijke wijsheid, de Bron en het loslaten van de kern van dat wat nu in de weg zit. Waar jouw lichaam, jouw ziel, jouw zijn klaar voor is om te helen.

a

Hoe anderen deze sessies ervaren hebben:

Marca schept een hele prettige sfeer van rust en vertrouwen. Dankzij de helende reizen die ik met haar heb gemaakt, heb ik meer inzicht in de pijnstukken uit mijn jeugd en latere leven. Door dit in de reizen te doorvoelen, snap ik meer hoezeer dit mijn leven beïnvloed heeft, daardoor kan Ik dingen nu herkennen, waardoor ik er anders mee omga.

Alina
Danser

De coaching heeft mij geholpen om weer meer rust in mijn leven te brengen. Ik luister beter naar mezelf en neem dit mee in de planning – op werk en ook privé. Zo voel ik me minder geleefd en meer in balans. Ik streef minder naar perfectie en juist meer naar geluk.

Stefanie
Bewegingsdeskundige
a

De investering in jezelf

Neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij jouw situatie past.

 • 1 sessie
 • 195
  sessie
  • 1 sessie
  • Wil jij een eenmalige sessie om een specifieke kwestie te onderzoeken, dan is dit je optie
  • 1 sessie duurt max 3 uur
  • Inclusief intake en nazorg
 • GOED VAN START
 • 570
  190€ sessie
  • 3 sessies
  • Wil je een specifieke kwestie grondig aanpakken dan is dit een goede start.
  • Gedurende deze sessies belicht je dezelfde kwestie vanuit diverse invalshoeken.
  • 1 sessie duurt max 3 uur
  • Inclusief intake en nazorg
 • Doorpakker
 • 950
  190€ sessie
  • 5 sessies
  • Je wilt een hardnekkig patroon transformeren. Daarvoor heb je wat meer tijd nodig.
  •  We kijken hierbij naar je patronen en maken de haakjes van de patronen los.
  • 1 sessie duurt max 3 uur
  • Inclusief intake en nazorg
 • Intensive
 • 1295
  185€ sessie
  • 7 sessies
  • Je wilt diverse hardnekkige patronen aankijken en transformeren
  • We werken hier vanuit het Enneagram.
  • Aandacht voor integratie en bewustwording
  • 1 sessie duurt max 3 uur
  • Inclusief intake en nazorg

a

Resultaten

Oude patronen loslaten en kiezen voor jezelf

Door het afpellen van de verschillende lagen in jou, voel je je letterlijk en figuurlijk lichter. Je durft steviger te staan voor wie je bent en voor wat je doet, zonder dat je je laat afleiden door anderen. Je voelt je energieker en bent minder streng voor jezelf. Je durft keuzes meer te maken vanuit je gevoel en luistert letterlijk naar waar je lichaam je toe uitnodigt. In je omgeving zien ze jou als een meer zelfverzekerd persoon, maar de diepe transformatie komt van binnenuit. Je voelt je meer verbonden met je eigen kern.

Luisteren naar jezelf

Vertrouwen op intuïtie

Anderen beter ondersteunen in je werk

Als lichtwerker of zorgverlener krijg je soms te maken met best heftige casussen. De mensen die bij jou komen, spiegelen geregeld iets bij jou. Doordat je je eigen stukken opnieuw hebt aangekeken, is het makkelijker om bij jezelf te blijven terwijl je je richt op de ander. Het is minder vermoeiend en je kunt dingen van anderen makkelijker los laten, zowel mentaal als energetisch. Je voelt je ook zelfverzekerder over wat je doet en kunt en vertrouwt meer op je intuïtie. Dit maakt dat je werk als het ware lichter voelt en je weer opnieuw verliefd bent op wat je doet!

Meer oprechte aandacht voor mensen die dichtbij staan

Door het werken aan jezelf, kun je er beter zijn voor je gezin, familie en vrienden, zonder jezelf voorbij te lopen omdat je bang bent om de ander teleur te stellen of tekort te doen. Je voelt meer oprechte verbinding en liefde. Je bent zachter naar jezelf, maar ook naar anderen en snapt hun beweegredenen beter. Je voelt je meer gesteund voor het leven zelf. Er is een betere werk/privé balans en je geniet vollop van de tijd die jullie samen hebben.

Oprechte aandacht

a

Resultaten

a

Oude patronen loslaten en kiezen voor jezelf

Door het afpellen van de verschillende lagen in jou, voel je je letterlijk en figuurlijk lichter. Je durft steviger te staan voor wie je bent en voor wat je doet, zonder dat je je laat afleiden door anderen. Je voelt je energieker en bent minder streng voor jezelf. Je durft keuzes meer te maken vanuit je gevoel en luistert letterlijk naar waar je lichaam je toe uitnodigt. In je omgeving zien ze jou als een meer zelfverzekerd persoon, maar de diepe transformatie komt van binnenuit. Je voelt je meer verbonden met je eigen kern.

a

Anderen beter ondersteunen in je werk

Als lichtwerker of zorgverlener krijg je soms te maken met best heftige casussen. De mensen die bij jou komen, spiegelen geregeld iets bij jou. Doordat je je eigen stukken opnieuw hebt aangekeken, is het makkelijker om bij jezelf te blijven terwijl je je richt op de ander. Het is minder vermoeiend en je kunt dingen van anderen makkelijker los laten, zowel mentaal als energetisch. Je voelt je ook zelfverzekerder over wat je doet en kunt en vertrouwt meer op je intuïtie. Dit maakt dat je werk als het ware lichter voelt en je weer opnieuw verliefd bent op wat je doet!

a

Meer oprechte aandacht voor mensen die dichtbij staan

Door het werken aan jezelf, kun je er beter zijn voor je gezin, familie en vrienden, zonder jezelf voorbij te lopen omdat je bang bent om de ander teleur te stellen of tekort te doen. Je voelt meer oprechte verbinding en liefde. Je bent zachter naar jezelf, maar ook naar anderen en snapt hun beweegredenen beter. Je voelt je meer gesteund voor het leven zelf. Er is een betere werk/privé balans en je geniet vollop van de tijd die jullie samen hebben.

Praktische informatie

Een proces vindt plaats in de praktijk of online.
Als het online is dan zorg je zelf voor een ruimte waarin je niet gestoord wordt en waar je je helemaal veilig voelt om je te laten gaan.

 

Je zit in een stoel en ik begeleid je. Na een kort voorgesprek over wat er speelt en wat de intentie is voor het proces sluit je je ogen. Het gehele proces speelt zich af in jouw binnenwereld en je bent continu met mij in contact. Ik stel je vragen en jij beantwoordt wat er in je omgaat, wat je voelt, welke emoties er zijn en wat er in je opkomt. Kortom jij bepaalt en ik begeleid jou zodat jij contact kunt maken met jouw Bron en de herinnering die ten grondslag ligt van wat er nu speelt. Wat hoort bij de intentie van het proces.

 

Voor een proces vraag ik je 3 uur te reserveren in je agenda. Het proces zelf duurt tussen de 2 en de 3 uur, zodat we echt de diepte in kunnen.

Vragen waar je wellicht nog antwoord op wil

a

Waarom duurt een proces zo lang?

In het proces maak je eerst contact met je bron en de aan de sessie gerelateerde herinnering. De ene keer gaat dit sneller dan de andere keer. Daarnaast weten we nooit van te voren wat er naar voren komt in een proces. Het is echter belangrijk om het proces goed af te ronden en daar voldoende tijd voor te hebben. Zodat er geen druk is en je voelt dat er ook echt alle ruimte is voor jou. Ik raad je ook altijd aan om niet meteen daarna weer een afspraak te hebben.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Vaak zijn er meerdere processen nodig om alle oude pijn op te lossen. In een 1e gesprek hebben we het over wat er speelt. Ik stem mij af op dat waar jij aan wilt werken en op basis daarvan geef ik een inschatting. Mijn ervaring is dat dit meestal klopt voor het geen je bij mij komt. Het kan echter zijn dat je voelt wat er in potentie nog meer los mag en dat je meer wilt doen dan we oorspronkelijk afgesproken hebben. Ook dat kan altijd.
Indien het een probleem is dat afgebakend is dan kan 1 sessie al behoorlijke veranderingen teweegbrengen. Ik raad echter altijd aan minimaal 3 sessies te doen.

Hoe vaak zijn die sessies?

Deze sessies vinden plaats 1 x per 2 weken. Op die manier krijgt je lichaam ruimte om het detox proces wat in gang is gezet te verwerken en te integreren. Daarnaast is het fijn als er niet te veel tijd tussen zit.

Worden de sessies vergoed?

De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Indien je in loondienst bent kun je kijken of je werkgever dit voor je wil bekostigen. Werk je als zelfstandige? Dan kun je het opvoeren als ontwikkelkosten, coaching.

Do you also work in Englisch?

Yes indeed. I am experienced in working with people from all around the world. I have worked with people in Spain, Australia, Greece, Iceland, Sweden, UK, France, Belgium, Germany, Romania and many more

Werk je ook online?

Jazeker, ik werk ook online met deze methode. Voor het innerlijk werk maak ik gebruik van Zoom. Heb je liever een andere tool dan kijken we samen wat werkt voor jou. Ook een intake kan als je verder weg woont, of moeilijk kunt reizen prima via videobellen.

Ik ben bang dat er iets naar boven komt waar ik niet meer naar wil kijken?

Wat er naar boven komt tijdens een proces is altijd een gebeurtenis waar je klaar voor bent om aan te gaan. Het is een heel zacht proces en als je de intentie hebt om aan te kijken wat nodig is om jouw ‘probleem’ aan te pakken, dan mag je erop vertrouwen dat het helemaal juist is om het aan te gaan.

Hoe verloopt het betaalproces?

Betaling kan in een keer worden overgemaakt of per keer. Je krijgt hiervoor een rekening.
Betaal je per keer, dan wordt in de laatste sessie je voordeel verwerkt.

Werk je ook met kinderen?

Ik werk met kinderen vanaf de Middelbare School leeftijd. Een sessie met kinderen in de leeftijd van 12-18jaar is 95€. Deze sessies duren 1,5 uur.

a

Starten met een traject?

Vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op om te onderzoeken of dit past.