Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

WHAT IF YOUR BODY WAS A COMPASS OR GUIDE TO THE SECRETS, MYSTERIES, AND MAGIC OF LIFE?

Je lichaam als de sleutel tot meer lichtheid en gemak

Access Body Processen, wat zijn dat?

Een Access Consciousness® “Body Process” ofwel lichaamsproces is een behandelmethode waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. Per sessie worden verschillende energieën geactiveerd die gericht zijn op het activeren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

In het lichaam zitten herinneringen opgeslagen aan letsels, verwondingen zowel emotioneel, mentaal als fysiek. Dit zit opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam. Deze opgeslagen trauma’s zorgen ervoor dat de cellen niet hun volledige capaciteit kunnen benutten. Dit kan leiden tot klachten, pijnen en andere ongemakken. Wanneer we het lichaam in contact brengen met de energieën die gericht zijn op het oplossen van beperkingen, blokkades en het loslaten van trauma’s, zijn lichaamscellen in staat terug te keren naar de oorspronkelijke functionaliteit.

a

Verbind je met je lichaam

Je lichaam weet wanneer je moet rusten, weet wanneer je moet stoppen, geeft aan wanneer je honger hebt en verwerkt continue wat je in je opneemt.

Soms is de verbinding tussen jou en je lichaam wat minder sterk. Voel je niet precies wat je nodig hebt en is het wellicht makkelijker om te negeren wat je lichaam je probeert te vertellen. Dit kan leiden tot klachten zowel emotioneel, mentaal als fysiek. Deze hands-on processen bieden het lichaam weer ruimte, rust en ontspanning, waardoor de energie weer volledig door het hele lichaam kan gaan stromen. De lichaamseigen energie zorgt voor herstel, voor het afvoeren van afvalstoffen, het verwerken van input. Een lichaamsproces geeft je de gelegenheid opnieuw te verbinden met je lichaam.

Iedereen ervaart dit op zijn eigen unieke manier. Sommigen ervaren tijdens een sessie ‘warmte’ of een ’tintelend gevoel’. Vaak ervaren ze een gevoel van rust en ontspanning in het lichaam. Voor anderen duurt het een tijd voordat ze überhaupt iets voelen. Het goede nieuws is dat je helemaal niets hoeft te voelen om het te laten werken. Het werkt gewoon op het niveau van het onderbewuste. Je eigen lichaamswijsheid weet precies wat er nodig is en zal de energie altijd gebruiken waar het nodig is.

a

Welke body processen zijn er?

Er zijn meer als 60 verschillende body processen die we kunnen activeren. Per keer kijken we dan ook welk proces op dat het moment het beste bij je past. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat een bepaald proces jou al meteen aanspreekt en dat je die wilt ervaren. Ook dat is mogelijk. We overleggen in ieder geval altijd samen.

Hieronder staan een aantal processen uitgeschreven. Dit is slechts een kleine selectie.

In dit filmpje legt Dr. Dain Heer een van de grondleggers van Access Consiousness, uit wat een body process inhoud.

Cellular Memory: om de effecten van fysiek trauma en littekenweefsel op het lichaam ongedaan te maken.

MTVSS: – de immuniteitsbooster – een dynamisch en hands-on proces om het immuunsysteem te activeren en herstellen.

BMM: dit ondersteund het loslaten van dat wat we van anderen kopiëren. Het losmaken van de haakjes om onszelf aan te passen aan het plaatje van de ander.

Zero Sum of Trauma: maakt het effect van herhaaldelijk trauma op het lichaam en de geest ongedaan.

Correcting Vision: dit proces is bedoeld om het gezichtsvermogen te corrigeren en werkt ook bij sinusproblemen.

Compensatory Drift: Dit krachtige Lichaamsproces helpt je de leugens van Machteloosheid los te laten en je weer terug in je eigen kracht te zetten.

Square Root of Minus One: dit overwint op dynamische wijze normale ziekten.

DMMD: De invloed van toxische stoffen zoals o.a. alcohol, drugs en medicijnen zullen uit je lichaam afgevoerd worden.

Compensatory Drift: Dit krachtige Lichaamsproces helpt je de leugens van Machteloosheid los te laten en je weer terug in je eigen kracht te zetten.

Trifold Sequencing Systems (TSS): TSS wordt gebruikt wanneer mensen vastzitten in een loop na een trauma: ze keren steeds terug naar het trauma en blijven ermee bezig.

Reconnection with communion earth: aardende sessie, die je helpt weer in contact te komen met de aarde en meer in het hier en nu te zijn.

En nog veel meer

Hier een aantal redenen waarom mensen voor body processen kiezen:

 • Het immuunsysteem te activeren en te versterken (MTVSS)
 • Patronen die je van je ouders (familiesysteem) hebt overgenomen en in je lichaam hebt opgeslagen te doorbreken (BMM)
 • De invloed van toxische stoffen zoals o.a. alcohol, drugs en medicijnen in je lichaam te verwijderen (DMMD)
 • Trauma’s (ontstaan door een val, breuk of operatie) en littekenweefsel op je lichaam terug te draaien (Cellulair Memory)
 • Meer verbonden te raken met de aarde, waardoor je meer in je kracht komt te staan (Restoration of communion with earth)
 • Individuele of zieke organen te behandelen (Divers)

ONTVANGEN - ONTSPANNEN - ZACHTHEID

In de ontspanning kan het lichaam werken aan herstel

Gary Douglas, de grondlegger van Access Consiousness heeft ontdekt dat we tot veel meer in staat zijn dat we zelf denken. Alles draait om keuzes en je eigen innerlijk weten. Of zoals hij zelf zegt: “Ik kijk nooit naar wat er goed of slecht is, juist of fout. Welke keuze het ook maar is, ik kijk altijd naar: “Wat gaat dit creëren? Hoe gaat deze keuze een andere mogelijkheid creëren? Hoe kan deze keuze een grotere mogelijkheid creëren dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden?”

Wanneer we contact maken met ons innerlijk weten, dan weten we of iets klopt voor ons of niet. Ons lichaam geeft aan wat werkt voor ons en wat niet. Maak opnieuw de verbinding met je lichaam. Geef je lichaam de mogelijkheid om meer te  ontvangen. Stel een vraag en luister naar het antwoord dat je van binnen voelt. Wat als je gemak, vreugde en verbinding met je lichaam zou hebben op een manier die je nog niet voor mogelijk hield? Ben je bereid de mogelijkheden te onderzoeken?

Hoe wordt het beter dan dit?

a

Wat mensen zeggen na een sessie:

Mijn zicht is beter – Marion

Het litteken is veel minder zichtbaar – Maria

Ik voel me weer fit – Jana

Er is veel beweging – Petra

Geen last meer van mijn knie – Lisette

a

Jouw opties:

95€

1 sessie

 • Gerichte behoefte om iets specifieks te behandelen
 • Of om een keer uit te proberen en te ervaren wat dit voor je kan doen
 • 1 sessie duurt 60-90 min
 • Op maat voor wat past voor jou

444€

Strippenkaart 5x

 • Meerdere sessies voor effect.
 • Per keer stemmen we af wat jouw lichaam nodig heeft
 • 2 tot 3 wekelijks voor het beste resultaat
 • 90 minuten
 • 5 sessies
 • bij de 5e sessie ontvang je de korting en betaal je 64€

700€

Plus pakket

 • Traject op maat
 • Processen die afgestemd zijn op jouw individuele behoefte
 • Per keer stemmen we af wat jouw lichaam nodig heeft
 • Inclusief een Journey sessie
 • Journey sessie duurt max 3 uur, Access Body Proces  90 minuten
 • In onderling overleg stemmen we de verdeling af
a

Meteen een bodyprocess boeken

Vul je gegevens in, dan kun je meteen een afspraak inplannen op een voor jou fijn moment.

  Veel gestelde vragen over Access Body Processen

  Werkt dit voor iedereen?

  Het begint met je openstellen om dit herstel te ontvangen. Dus ja, het werkt voor iedereen die wil ontvangen, die toe is aan verandering. De resultaten zijn per persoon anders.

  Hoeveel sessies zijn nodig?

  Dit is sterk afhankelijk van het issue waar je aan wilt werken en hoe jouw lichaam reageert op de sessies.

  Werkt dit ook voor kinderen?

  Ja, ook kinderen hebben reeds opgeslagen trauma’s die los mogen wanneer ze er aan toe zijn. Ook processen zoals MTVSS gericht op het verhogen van weerstand is heel fijn voor kinderen.

  Worden de sessies vergoed?

  De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Indien je in loondienst bent kun je kijken of je werkgever dit voor je wil bekostigen. Werk je als zelfstandige? Dan kun je het opvoeren als ontwikkelkosten, coaching.

  Do you also work in Englisch?

  Yes indeed. I am experienced in working with people from all around the world. And as we don’t need to speak during the sessions it is ok if you are not able to speak a language that I do understand.

  Zwanger?

  De energie die wordt aangetrokken maakt gebruik van lichaamseigen energie.  Een zwangerschap is daarom geen enkel probleem. Het werkt ondersteunend voor de moeder en dan ook indirect voor de baby/ baby’s.

  Kan ik pinnen?

  Er is een mogelijkheid om meteen online te betalen met de bank-app op je telefoon.