Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

a

Aangenaam

“Het leven biedt altijd nieuwe uitdagingen, waardoor het leven continue in verandering is. Door veranderingen in mijn eigen leven, raakte ik meer en meer gefascineerd wat veranderingen betekenen voor de mens. Wat is er nodig om werkelijk verandering in gedrag te realiseren?” De antwoorden werden steeds duidelijker door mijn eigen persoonlijke ontwikkeltraject. In 2008 begon ik aan een coachingsopleiding om mensen beter te kunnen begeleiden met veranderingen binnen de organisatie. Eenmaal opgeleid als coach raakte ik in 2011 in een burn-out. Hoe kon dit nou, ik als coach wist toch wel beter om weer in de valkuilen van mijn eigen patronen te stappen!

Niet dus. Er volgde een zware tijd waarin ik niet goed wist hoe ik hieruit kon komen. Ik kende super goede coaches die me al eerder geholpen hadden het stresspatroon om te buigen en toch zat ik hier weer. Ik wilde dit patroon voor eens en altijd transformeren. Oplossen op een dieper niveau. Pas toen ik het boek van Brandon Bays “De Helende Reis” onder ogen kreeg wist ik, dit gaat mij helpen. Ik volgde kort daarna een 3 daagse Journey Intensive en dat was een turning point in mijn leven. Ik maakte contact met een energie van de Bron, van het licht wat zo overweldigend was dat ik voelde, dit komt goed.

vergeving is loslaten

Wat er in mijn processen naar boven kwam? Ik weet er nog 2 die bepalend zijn geweest in het 1e half jaar. In het 1e proces werd al snel duidelijk dat ik meer plezier mocht hebben en het leven niet zo serieus moest nemen. Tot op dat moment was mijn leven verkrampt, serieus, zwaar en vermoeiend. Tijdens deze innerlijke reis ging ik op ontdekking en kon ik de beperking die deze verkramping in stand hield loslaten. Dit was het begin van herstel van mijn burn-out.

Na 2 maanden begon ik weer met hardlopen en in de maanden die volgde kwam mijn energie ten volle terug.

In het andere proces zag ik dat ik vooral mijn moeder gelukkig probeerde te maken. Dit patroon van de ‘ander gelukkig’ willen maken herhaalde zich in mijn relatie. Ik was niet gelukkig in deze relatie en mede door dit proces kon ik eindelijk de stap nemen om zonder hem verder te gaan.

Inmiddels ben ik 10 jaar verder. Er zijn processen geweest in de tussentijd die steeds opnieuw weer voor grote verandering zorgde. Processen in 2016 die ervoor zorgde dat ik eindelijk de moed en daadkracht had om de stap te zetten om mijn hart te volgen en anderen te gaan begeleiden. Your Life Coaching was geboren. Mijn proces stopt echter niet, steeds pel ik nog nieuwe lagen af. Neem ik weer stappen uit mijn comfortzone. Telkens als ik merk dat ik ergens tegenaan loop weet ik dat ik met dit werk een fantastische tool in handen heb om de blokkades op te ruimen, inzichten te ontdekken en los te laten.

De afgelopen jaren is mijn werk als Journey Practioner/ Life Coach steeds verder ontwikkeld. Ik zet tijdens de processen energetisch werk in en gebruik additionele technieken zoals Access Bars® om het emotionele loslaten ook fysiek te ondersteunen.

De huidige tijd

Als ik om me heen kijk dan zie ik, voel ik dat de wereld steeds zwaarder wordt. Gelukkig zijn er meer en meer mensen zoals jij en ik die helpen het licht te verspreiden. Juist in deze tijd ervaar ik dat iedereen om me heen weer te maken heeft met nieuwe lagen van oude patronen die boven komen, die aan het licht komen. Ja, ook bij mij!

De emotionele triggers vlogen mij om de oren. Oude patronen kwamen in een nieuw jasje naar boven. En patronen die voorheen minder duidelijk waren. Zoals bijvoorbeeld mij buitengesloten voelen. Dus ook voor mij de uitnodiging om naar binnen te gaan en het oude zere punt aan te gaan. Te leren wat ik hierover moest leren, in te zien wat ik mocht inzien en te vergeven wat er nodig is te vergeven. Elk proces brengt me nog dichter bij mij zelf, meer thuis, laat mij contact maken met alles wat is, met dat wat groter is dan ik. Met het oervertrouwen, met liefde, met de Bron.

Leven vanuit acceptatie, vanuit wat kan wel, vanuit vertrouwen. Dit is een dagelijkse oefening waar ik je graag in ondersteun.

Lieve groet, Marca

Kom je kennismaken?

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen. Neem dan contact op voor advies op maat.