Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Essential Oils by Young Living

Your Life Oils

100% Pure oliën, vanuit zaden gewonnen.

Al jaren is mijn motto, eerst zelf ervaren en dan pas anderen er kennis mee laten maken

Zo begon ik 2 jaar geleden  met mijn eerste Starterkit van Young Living.

Starterskit Young Living

Daarvoor had ik al wel diverse oliën die ik gebruikte om muggen te weren en om de ruimte te zuiveren na een sessie. De omvangrijke mogelijkheden die oliën bieden was echter tot op dat moment redelijk onbekend. Ik begon met de Starterkit in een periode dat ik zelf wel wat ondersteuning kon gebruiken. Op dat moment greep ik alles wat hielp uit mijn dip, of liever uit het dal waarin ik op dat moment zat, te komen, aan. De oliën waren daar één onderdeel daarvan.

Voorzichtig begon ik dingen uit te proberen, liep ik tegen dingen aan, zocht ik uit waar ik oliën voor kon gebruiken en had ik al snel een hele verzameling rollers om me heen toen we enkele weken later op vakantie gingen.
Een roller voor hulp bij: insectenbeten, tegen muggen, bij hoofdpijn, voor wondjes, een roller voor buikklachten, een roller voor ziektekiemen buiten de deur te houden en een roller voor te ontspannen. Helemaal blij met deze natuurlijke apotheek ging ik op pad. Ik smeerde en rolde waar nodig en ach op dat moment vond ik het gewoon leuk.

Al snel merkte ik dat het gebruiken van deze essentiële oliën hielp. Had ik een brandwondje dan smeerde ik Lavendel. Last van de muggenbeet dan greep ik naar het rollertje met Purification en Lavendel en het verkoelde de jeuk. Voor hoofdpijn had ik een roller bestaande uit Peppermint, Panaway en Lavendel en die is veelvuldig gebruikt door mijn lief. En deze laatste was vooral erg sceptisch over het effect die een druppel olie kon hebben. Totdat ik enkele druppels Lavendel in een groot mierennest had gedaan en binnen 2 dagen er geen mier meer te bekennen was. Toen was hij ook fan. Op natuurlijke manier de mieren laten verplaatsen ipv de verdelgingsmiddelen uit de industrie te gebruiken, dat vond hij super.

En al dit (en nog veel meer) met de oliën uit de Starterkit.

Je snapt vast wel dat ik de smaak te pakken had/ heb en graag anderen inspireer over de mogelijkheden van de oliën.

Leeromgeving

Ik heb in het begin echt mijn eigen weg moeten zoeken. Hoe gebruik ik deze oliën, waar kan ik het voor gebruiken? Welke verdunning is aan te raden, wat kan wel en wat kan niet? Al met al ik had heel veel vragen. Gelukkig was er wel een platform op Facebook waar ik het een en ander kon terugvinden en toch miste ik iets.

Samen met een aantal zeer bedreven en ervaren collega’s hebben we een leeromgeving gemaakt in “Huddle”. Hierin staat heel veel beschreven over de oliën en ook hoe je ze kunt gebruiken. Er is een “Start to Oil 10 daagse” voor wanneer je net een Starterkit hebt aangeschaft en er zijn tal van informatieve filmpjes, uitleg, recepten, e-books en nog veel meer. Dit zou voor mij echt een toegevoegde waarde zijn geweest als ik hiermee had kunnen starten. Gewoon stap voor stap beginnen in een tempo dat bij jou past.

Mocht je geïnspireerd zijn en ook met de oliën aan de slag gaan, dan krijg je dus toegang tot deze leeromgeving. En dat is helemaal gratis voor jou.

Deze oliën hebben zo ontzettend veel mogelijkheden in zich. 

Om de therapeutische werking van deze oliën te ervaren kun je de olie inademen, bijvoorbeeld met hulp van een diffuser. Je kunt de oliën (verdund) aanbrengen op de huid. Je kunt ze toevoegen aan je favorieten lotions en er is een speciale lijn die je ook kunt innemen voor gebruik.

Al met al veel keuzes en veel mogelijkheden.
Nu is er bijvoorbeeld een fantastische deal om je olie avontuur te beginnen met het aanschaffen van een Starterkit.
In deze Starterkit zitten 12 veel verkochte oliën, een diffuser naar keuze, 2 zakjes Ningxia red (een fantastisch voedingssupplement) en enkele accessoires.

Je kunt met deze oliën super veel klachten aanpakken, van slaap- tot huidproblemen, diverse kwalen fysiek, emotioneel en mentaal en nog veel meer. Ook kun je er zelf er natuurlijke producten mee maken, zoals dagcrème, haarspray, body lotion en schoonmaakmiddel. Daarbij heeft Young Living ook zelf een hele schoonmaaklijn vrij van schadelijke stoffen.

De Starterkit heeft een waarde van meer dan €300 en kost (afhankelijk van de diffuser die je erbij kiest) €183,91 (Desert Mist Diffuser).

Daarbij ontvang je:

 • Een boekje met gebruikstips
 • Startsetje met een lege roller, inhalator enz
 • Exclusieve toegang tot de “Start to Oil 10 daagse
 • Toegang tot onze eigen leeromgeving waar je alles kunt vinden over oliën
 • Maandelijkse thema zoom
 • Een gratis scan met de iTOVi scanner, zodat je meteen weet met welke olie je het beste kunt beginnen voor je eigen welzijn
 • En natuurlijk mijn begeleiding
a

Hoe weet ik nou welke olie bij mij past?

Dat is een vraag die natuurlijk meerdere mensen hebben/ hadden en daarom is er een scanner ontwikkeld, genaamd iTOVi, die jouw lichaam in enkele minuten scant en op basis daarvan een suggestie geeft voor de oliën en supplementen die op dit moment het meeste bijdrage aan jouw welzijn.

De iTOVi-scanner combineert galvanische skin response (GSR)-elektroden en Bluetooth-technologie om kleine veranderingen in de elektrische geleidbaarheid van de huid te meten. Alles is energie, trilling en heeft een eigen unieke frequentie. Deze techniek die iTOVi gebruikt zorgt ervoor dat je een overzicht krijgt van welke oliën jouw lichaam en geest op dit moment het beste ondersteunen.

Het systeem is bekend met alle Young Living producten. Hierdoor kan je de iTOVi scan zien als een soort wegwijzer binnen de Young Living producten. Zo weet je precies wat jou op welk moment kan helpen.

Na deze scan krijg je het adviesrapport toegestuurd en geef ik je nog een aantal tips voor het inzetten van de betreffende oliën, zodat je meteen aan de slag kunt.

a

Heb je interesse in de oliën en wil je er meer over weten?

Stel hier je vraag en ik neem contact met je op.

  Alvast even rondkijken op de site van Young Living, dat kan natuurlijk ook. Via deze link ben je er meteen.

  En als je meteen wilt bestellen kan dat hier.