Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

a

vergroot je impact

Holistisch werken voor coaches en therapeuten

Als coach of therapeut kom je wel eens voor uitdagingen te staan, zoals cliënten die niet direct meewerken, angst hebben om stappen te zetten, boos worden, of waarbij het lijkt alsof je weinig vooruitgang boekt en vastloopt. Dit zijn herkenbare situaties waarbij je als begeleider voor complexe vraagstukken staat.

Hoe ga je hiermee om?

Het vraagt om specifieke vaardigheden en een goed begrip van menselijk gedrag. Maar als je hier succesvol mee omgaat, kan het zowel jou als de cliënt helpen groeien. Het navigeren door deze uitdagingen is een belangrijk onderdeel van jouw professionele ontwikkeling en het bieden van effectieve begeleiding.

Laat je gedurende een half jaar begeleiden op een reis waarin ik mijn jarenlange kennis en ervaring met je deel. Ontdek wat er nog meer mogelijk is tijdens een sessie wanneer je vanuit je intuïtie ziet of weet wat er bij de cliënt speelt of wat er blokkeert.

Verken de kracht van het werken zonder oordeel met de cliënt, zonder een standpunt in te nemen over de veranderingen die zich al dan niet voordoen. Stap uit de wereld van goed en fout.

Leer werken vanuit een holistisch perspectief waarbij je zowel de mind, het lichaam, de emoties en de ziel betrekt in je sessies. Ontwikkel de vaardigheid om de juiste benadering voor elke cliënt in te zetten.

Wil je werken aan:

 • Het vergroten van je vertrouwen en het werken vanuit je intuïtie?
 • Het realiseren van doorbraken bij je cliënten die vastlopen en steeds weer terugvallen in hetzelfde gedrag?
 • Het creëren van duurzame transformatie zodat je cliënten niet steeds tegen dezelfde obstakels aan lopen?
 • Jezelf meer laten zien vanuit je authentieke zelf en de unieke bijdrage die jij kunt zijn voor je cliënten, voor je omgeving en de wereld zelf?
 • Het aanscherpen van je begeleidingsvaardigheden door op een nog diepere laag te kunnen werken en verborgen blokkades te ontdekken?
 • Het vergroten van je effectiviteit als coach en therapeut?
 • Jezelf volledig laten zien als de lichtwerker die je bent?
Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-20 om 13.35.05_e8beaf14

Voor wie is dit programma bedoeld?

Misschien zet je momenteel je eerste stappen in je eigen praktijk en ontdek je dat, ondanks je vakbekwaamheid, je toch tegen blokkades aanloopt. Deze blokkades kunnen zowel persoonlijk van aard zijn als zich voordoen bij je cliënten.

Hoe ga je hiermee om? Heb je regelmatig intervisie? En wat doe jij om te groeien als coach of therapeut, zodat je nog meer waarde kunt bieden aan je cliënten?

Ook als je al enkele jaren geleden je opleiding tot coach of therapeut hebt afgerond en nu je eigen praktijk hebt, kan dit programma waardevol zijn voor het verdiepen van je begeleidingsvaardigheden, het verbreden van je skills en het aanpakken van uitdagingen op een dieper niveau.

Als je de stap wilt zetten naar bloeiende eigen praktijk.

Lichtwerkers die er klaar voor zijn om te gaan staan voor wat ze te bieden hebben. Het is tijd, de wereld wacht op jou!

a

1/2 jaar programma: Vergroot je impact

Werken vanuit je zijn, vanuit je ziel, je intuïtie

Wat houdt dit in?

In dit ½ jaar programma neem ik je mee en bied ik je de gelegenheid om te groeien zodat jij nog meer kunt betekenen voor je cliënten en de mensen om je heen.

Op welke manier zou jij de bijdrage die jij bent aan deze wereld kunnen vergroten?😊

 • Elke 2 weken hebben we een zoom met de groep. Deze zooms bestaan uit een mentoruur, waarin je vragen kunt stellen en een themazoom waar we aan de slag gaan met een thema die bijdraagt aan het vergroten van jouw impact.
 • En in onze maandelijkse 1 op 1 coaching bespreken we jouw eigen specifieke uitdagingen.
 • Eens per 2 maanden brengen we een hele dag door met elkaar voor intervisie, waar je jouw ervaringen deelt, supervisie, verdieping, en het verkrijgen en toepassen van nieuwe tools. Hier krijg je niet alleen de mogelijkheid om te leren, maar ook om actief te oefenen en je vaardigheden te verfijnen. Oefenen en verdiepen, oefenen en groeien, inzichten en verdieping voor jezelf die je meteen mag oefenen met je collega’s. Met andere woorden, oefenen staat centraal om zo jouw groei als coach of therapeut te optimaliseren.

Hoe zou dat jouw groei en impact als coach of therapeut kunnen versterken?😊

a

Vergroot jouw bijdrage als lichtwerker

Laat jezelf volledig zien

Maak kennis met Marca

Marca is een ervaren coach en therapeut met een uniek pad van zelfontdekking en groei. Haar reis begon met het inzicht dat alle antwoorden al in haarzelf verscholen lagen. Als coach streefde ze naar excellentie, nam deel aan ervaringsgerichte programma’s en begeleidde anderen met toewijding.

Echter, haar toewijding en harde werk resulteerde in een Burn-Out. Dit keerpunt leidde tot een diepere zoektocht naar het doorbreken van stresspatronen en het verkennen van haar emotionele binnenwereld. Marca ontdekte dat de sleutel tot transformatie binnenin haarzelf lag.

Gedreven door een innerlijke behoefte tot ontwikkeling, werkte ze samen met collega’s, begeleidde ze retreats en blijft ze haar vaardigheden uitbreiden. Een bijzondere wending kwam toen ze het lichaamswerk verkende, waar ze niet alleen nieuwe mogelijkheden ontdekte, maar deze ook op een vernieuwende wijze integreerde.

Marca realiseerde zich dat haar ware verdieping niet lag in het verbreden van methodieken, maar in het naar binnen gaan en haar eigen antwoorden naar buiten brengen. Met enthousiasme deelt ze nu haar kennis om anderen verder te helpen en een grotere bijdrage te leveren aan de wereld.

Ze geniet van het faciliteren van evenementen en voelt zich op haar best wanneer ze minder ervaren coaches en therapeuten kan begeleiden. Haar passie is het delen van haar expertise en het bieden van toegang tot haar jarenlange ervaring en kennis tijdens het programma “Vergroot je IMPACT.”

Praktisch

Start: september 2024

6 maanden
12 x zoom met de hele groep
6 x individuele supervisie sessies
3 live dagen in Brabant
Telegramkanaal voor tussentijdse vragen

Totale waarde: 3300€

a

Aanmelden Programma: Vergroot je impact

Vul hier je gegevens in en je krijgt alle info toegestuurd.

  REVIEWS

  a

  😃Zachte veranderingen😃

  Na een heel aantal cursussen en opleidingen te hebben gevolgd waarin voelen en spreken hand in hand gaan, is dit een totaal andere insteek. Een prachtige, zachte aanvulling op alles wat er al is. Wat het mij in de afgelopen maand al heeft gebracht, had ik me vooraf niet kunnen bedenken. Om me heen is er veel aan het veranderen, zowel in de energie, en zeker ook in de materie! Voorheen zouden zoveel veranderingen me ook veel stress bezorgen, maar dat ervaar ik nu niet meer op die manier (en daar ben ik nog elke dag verbaasd over).

  Claudia Lambij
  verpleegkundige palliatieve zorg / energetisch therapeut

  Accepting Emotions

  After working with Marca I am more accepting my emotions. Whether these are happiness, sadness, anger or joy, I have learned to welcome them. I have created healthy routines, I am learning to slow down, to absorb life, and to follow my passion and work towards achieving my ambitions. Marca’s ability to create a safe, welcoming space and her easy-going approach was the foundation to make this happen.

  Kylie Windsor
  Life Coach

  Warm bad

  Meditatie avonden van Marca voelen als een warm bad. Gewoon even niets en alleen maar 'zijn' in een vertrouwde, warme, fijne omgeving. Met haar stem begeleidt ze je zodat je een reis kunt maken naar het midden van je kern, om daar te helen. En om daar diep in jezelf, antwoorden op te halen, die je in de rat race van het dagelijks leven, zelf niet helder kunt krijgen. Pas op; meditatie avonden van Marca zijn verslavend, op positieve wijze dan natuurlijk 😉

  Birgit Timmer Kohlmann
  Life Coach
  Birgit