Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

a

Meditatie avonden

De meditatie avonden zijn gericht op heling en ontspanning. Er is aandacht voor jou en je innerlijk kind. Je maakt contact met jezelf, je ziel, je lichaam. Even geen afleiding doordat de kinderen om aandacht vragen, of dat je partner of familie een beroep op je doen. Of je werk dat nog niet af is en deadlines die spelen. Op deze avond hoeft er even niets, enkel rust en ontspanning. Aandacht voor jou en wat er speelt in jou.

Wellicht herken je een van de volgende punten:

  • Het is gewoon te veel

Ben je altijd bezig en is er altijd nog wel iets dat gedaan moet worden? Heb je eindeloze to-do lijstjes? Heb je het gevoel dat je dus eigenlijk nooit rust hebt?

  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Heb je het gevoel dat jij altijd alles moet doen? Ben jij altijd diegene die iedereen wil helpen, en gaat dit vaak ten koste van jezelf?

  • Regelmatig moe en prikkelbaar

Merk je dat je snel geïrriteerd bent naar je partner en kinderen toe? Lijk je maar niet op te laden, ook niet als je een vrij weekend hebt of vakantie hebt?

Grote kans dat je lichaam continu “aan” staat. Alle “moetjes” en druk vanuit de maatschappij maakt het ook niet makkelijk om uit te gaan, maar dat maakt het juist extra belangrijk. Even niks. Even alleen focus op jezelf. Even jezelf op één zetten. Dat is waar de meditatieavonden voor bedoeld zijn.

a
MeditatiePrayer_Emotionele Detox_f7f9ed_cirkel @ Studio Zwartlicht-web-007(2)

WAT MAG JE VERWACHTEN?

De meditaties brengen voor iedereen wat anders. De een slaapt beter, de ander voelt zich meer ontspannen en de ander voelt zich juist energieker. Het bied de ruimte om te verbinden met je hart, met je ziel.

Op deze avonden combineren we ontspanning met het ontwikkelen van bewustzijn en heling. Het thema waar we mee werken is afgestemd op de groep. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld; zelfliefde, innerlijk kind, ruimte innemen, grenzen aangeven.

De sessies zijn opgebouwd uit 3 geleide meditaties. We beginnen met een aardings ofwel grondings meditatie die je helpt om de dag achter je te laten en aanwezig te worden in het hier en nu. Dan volgt een ronde met de intentie die een ieder heeft voor die avond en stem ik af op de groep. In de 2e meditatie begeleid ik je naar het veld van heling. Het universele veld waar alles is en waar alles mogelijk is. Dit veld ondersteunt bij het loslaten, verkrijgen van inzichten en helderheid over wat er speelt bij jou. Dit is een magisch onderdeel van de avond. Daarna bestaat er de mogelijkheid om te delen.

We sluiten standaard af met een meditatie die gericht is op ontspanning en integratie van de heling die heeft plaatsgevonden.

a

Helende meditaties

Drie weken lang elke ochtend de mooie lichtmeditaties gevolgd. Heerlijk om de dag hiermee te starten. Marca begeleid je met haar fijne stem bij deze helende meditaties vol licht en liefde. Een echte aanrader! Dankjewel

Sylvia
Energetisch Coach
Sylvia

Warm bad

Meditatie avonden van Marca voelen als een warm bad. Gewoon even niets en alleen maar 'zijn' in een vertrouwde, warme, fijne omgeving. Met haar stem begeleidt ze je zodat je een reis kunt maken naar het midden van je kern, om daar te helen. En om daar diep in jezelf, antwoorden op te halen, die je in de rat race van het dagelijks leven, zelf niet helder kunt krijgen. Pas op; meditatie avonden van Marca zijn verslavend, op positieve wijze dan natuurlijk 😉

Birgit Timmer Kohlmann
Life Coach
Birgit

Innerlijk rust

Sinds ik het diagnosis kanker heb gekregen ben ik overstelpt met angsten, negatieve gedachten en het gevoel van machteloosheid. Door het meedoen aan de meditatie avonden van Marca heb ik een positieve manier van denken en instelling ontdekt en mijn innerlijk rust terug gevonden.

Jan
Calculator
a

Mijn naam is Marca de Greef

Jaren geleden mediteerde ik voor het eerst. Ik had moeite om te blijven zitten en mijn gedachten vlogen alle kanten op. Meer en meer veranderde dit voor mij. De grootste verandering vond plaats toen ik het innerlijke emotionele werk van de Journey Methode ofwel “de Helende Reis” ontdekte. Hierdoor kon ik stresspatronen doorbreken en kreeg ik steeds meer plezier ook in het mediteren. Naarmate ik meer cliënten begeleidde op hun reis begon ik ook meer meditaties te geven.

Sinds 2020 geef ik meditaties, zowel online als live. De meditaties ontstaan zijn stuk voor stuk in het moment. Ze zijn gericht op heling van oude stukken. In de begeleiding combineer ik allerlei technieken zoals ze op dat moment door komen. Dit is een combinatie van energetisch werk, het werk vanuit de Journey methode, NLP, systemische elementen en verbinding met Grace, het Leven zelf. De resultaten zijn voor iedereen anders. Voor mij? Voor mij heerlijk om te geven en ik voel me dankbaar dat ik dit mag doorgeven.

Lieve groet, Marca

a

Praktisch

Deze meditatieavonden gaan een nieuwe vorm krijgen. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het mij dan weten door mij een email te sturen: marca@emotioneledetox.nl

a

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb ik ervaring nodig?

Het is niet nodig om ervaring te hebben met mediteren. Je kunt aanhaken als je net begint of als je al wat verder gevorderd bent.

Hoe vaak kan ik deelnemen?

Om mediteren onderdeel van je leven te laten worden is het aan te raden om een reeks van 12 avonden te volgen. En je bent ook vrij om deel te nemen wanneer het jou past.

Wat zijn de kosten?

Een sessie kost 16,50€. Je kunt dit per keer betalen. Wanneer je je aanmeldt voor een reeks van 12 sessies betaal je 180€ indien je het vooraf betaald.

Hoe zit het met de betaling?

Je kunt vooraf een reeks van sessies betalen of per keer. Je krijgt dan van mij een tikkie na afloop van de meditatieavond.

Is het Corona-proef?

De plekken in de ruimte hebben een afstand van 1,5 meter van elkaar. We hebben geen fysiek contact en je zit op dezelfde plek gedurende de hele avond.

Ik mediteer al regelmatig, is dit dan iets voor mij?

Als je reeds ervaring hebt met mediteren dan kunnen deze meditaties je nog dieper mee nemen. Het is mogelijk een andere manier van mediteren en we werken aan verschillende thema’s.