Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Emotionele Detox Dag

Loslaten en detoxen van je lichaam en geest

“He he eindelijk, ik ben er, wat een gedoe op zo’n dag.” zuchtte Ellen toen ze binnenkwam. “Maar”, zei ze: “ik ben er nu helemaal klaar voor, even alleen een dagje voor mij”. Ellen was al een paar keer in de praktijk geweest en had inmiddels al gemerkt dat het haar goed deed om los te laten. “Ja” gaf ze aan; “ik wist niet dat ik nog zoveel vasthield, dus kom maar op met wat er nog meer mogelijk is.” Toen ik haar dan ook vertelde over een hele dag gericht bezig zijn met het detoxen van je lijf, was ze direct geïnteresseerd.

“Wat houdt die dag dan in?“ vroeg ze.

Op zo’n vraag begin ik dan ook direct te vertellen en stroomt mijn enthousiasme. Dus wat gaan we doen die dag. De dag gaan we vanuit lichtheid aan de slag met het detoxen van je lichaam op verschillende vlakken. Zowel fysiek met voeding en beweging, als emotioneel met meditatie en innerlijk kind werk. De mentale detox is gericht op het shiften van je aandacht. Ook daar gedurende de hele dag aandacht voor.

Deze dag zet je lichaam in beweging om afvalstoffen vrij te maken voor een gezonder lijf, een betere balans. Daarnaast geef ik natuurlijk een aantal tips mee voor hoe je dit proces kunt ondersteunen na deze dag.

Hoe ziet de dag eruit?

In de ochtend gaan we aan de slag met het fysiek in beweging zetten van je lijf. We doen onder andere yoga en gaan middels gerichte oefeningen het lijf laten ontgiften. Na deze fysieke start van het programma staat er een heerlijke vega lunch klaar die gericht is op detoxen.

In de middag zijn er een aantal oefeningen en een geleide introspectie waarbij er aandacht is voor je innerlijk kind. We ronden af met het samen delen en het zetten van een intentie voor jezelf.

Voor wie?

 • Je hebt veel meegemaakt de laatste jaren
 • Je zit niet zo lekker in je vel
 • Wanneer je het gevoel hebt dat je jezelf voorbij loopt
 • Je je ’s avonds leeg en uitgeput voelt
 • Je nachtrust is niet optimaal
 • Je bent vooral in de weer voor anderen en mist tijd voor jezelf
 • Het Is moeilijk om “nee” te zeggen

Wat kan het je brengen?

 • Je voelt je lichter
 • Piekert minder
 • Verbeteren nachtrust
 • Meer ontspanning
 • Dichter bij jezelf

Waar en wanneer?

Datum: 14 januari 2023
Tijd: 10.00-17.00 u (inloop vanaf 9.45)
Locatie: Infabriek, Tuinstraat 15 Boekel (N-B)
Jouw investering: 111,00€

Het effect was de eerste dagen niet zo duidelijk, maar als ik nu terug kijk dan is er toch veel “opgeruimd” van binnen. Meer rust en een andere kijk/gevoel bij veel zaken. En sommige gevoelens komen juist sterker of feller naar boven, dat is positief. Veel emoties zaten ver weggestopt. Dus heel blij met het resultaat.

Hoi Marca, ik heb er al een paar dagen aan gedacht je te appen! Het gaat heel goed en merk zeker veranderingen, eigenlijk vrij vlot al. Dag zelf erg moe geweest en hoofdpijn. Daarna vrijwel meteen veel rustiger in mijn hoofd en merk dat ik dingen makkelijker op zij kan zetten. Heb al diverse mensen doorverwezen naar je! Bedankt!

Ik vond het een bijzondere ervaring en voel me lichter in mijn hoofd. Als ik aan het verleden denk geeft het me nu meer rust. Ik merk ook dat ik mijn verdriet/tranen gister letterlijk heb laten lopen. Vandaag op mijn werk had ik een situatie waarbij normaal gezien wel eens tranen zouden kunnen komen omdat ze heel hoog zaten. Mn emmertje is geleegd.

Hoi Marca, ik merk vooral dat bepaalde vervelende zaken me niet langer veel energie kosten en blijven hangen. Met name omtrent mijn ouders. 😁 Ik voel me ook veel minder opgejaagd!

Meld je hier aan voor de Emotionele Detox Dag