Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

a

Cursus Emotionele Veerkracht

Emoties wat doe jij ermee?

De afgelopen jaren is er veel gebeurd in veel levens. Mogelijk ook in dat van jou. Dit doet wat met je. Alles wat er is gebeurd zorgt voor stress en gaat zich meer en meer vastzetten in je lichaam. Je kan het gevoel hebben dat je van alles ‘moet’, je kunt je opgejaagd voelen, wellicht ben je snel moe en snel geïrriteerd. Of anders dan drukte heb je juist het gevoel te willen wegkruipen, jezelf te verdoven met Netflix, Facebook, eten en drinken of onder een deken te kruipen. Of ben je juist iemand die nauwgezet alle nieuwe regels volgt en je ergert aan de mensen die het volgens jou niet doen. Ook dat kan stress opleveren.

De manier die jij hebt gevonden om met dit alles om te gaan lijkt niet meer te werken. Het voelt alsof je steeds tegen dezelfde thema’s aanloopt. Ook al wil je dat het anders gaat, het lukt je gewoon niet om het patroon te doorbreken. Je reageert op de automatische piloot. Denken, voelen, beslissingen maken wordt dan lastiger. Het is moeilijk om iets met volle aandacht te doen, echt te ontspannen, tot rust te komen en werkelijk aanwezig te zijn bij je dierbaren. Hoe fijn zou het zijn om weer meer vanuit verbinding te leven.

In deze cursus maak je kennis met een andere manier van omgaan met stress en de emoties die erbij horen. Door middel van verschillende oefeningen, meditaties en reflectie wordt je je weer bewust van je gevoel en van wat jij en je lichaam echt nodig hebben. Je leert je te verbinden met jezelf, met jouw innerlijk, met jouw hart. Zodat je vaker kunt afstemmen op je gevoel en je innerlijke kompas kunt volgen, voor een betere gezondheid en een vrijer leven.

ED_Teveel_Blogs_27
Sliders_018

8 Weken cursus

In de cursus komen verschillende onderdelen aan bod. Je wordt vertrouwd gemaakt met de diverse emoties en het bijbehorende gedrag en leert aan de hand van voorbeelden uit je eigen leven, patronen in jezelf te ontdekken. Patronen waar je last van hebt en patronen die je ondersteunen.

Je leert om te verbinden met je eigen gevoelswereld en krijgt tussen de lesdagen in de gelegenheid om hiermee te oefenen.

Daarnaast leer je ook om te gaan met de zogenaamde triggers. Triggers die je krijgt van anderen en waar je automatisch op reageert. Wat zit hier onder, welke drijfveren zitten hier. En sterker nog hoe kan je daar op een manier mee omgaan die ondersteunend is voor jou en de relatie die je hebt met de ander.

Je leert als het ware je emoties te herkennen en in plaats van te reageren vanuit gekwetstheid, bewust er mee om te gaan.

Dit aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen en interacties.

Voor wie?

  • Wil je op een gezonde manier leren omgaan met emoties?
  • Heb jij het gevoel dat jij altijd aan staat?
  • Ben je prikkelbaar en heb je weinig geduld?
  • Wil je weer aan het stuur zitten van jouw leven?
  • Zit je op dit niet zo lekker in je vel en zit je in een negatieve spiraal?
  • Analyseer je alles en durf je niet goed op je gevoel, je intuïtie af te gaan?
Sliders_106

Ervaring van anderen

Accepting Emotions

After working with Marca I am more accepting my emotions. Whether these are happiness, sadness, anger or joy, I have learned to welcome them. I have created healthy routines, I am learning to slow down, to absorb life, and to follow my passion and work towards achieving my ambitions. Marca’s ability to create a safe, welcoming space and her easy-going approach was the foundation to make this happen.

Kylie Windsor
Life Coach

Op tijd van nog geen 3 maanden maakte ik een volledige transformatie door terug naar mezelf. Mijn zelfvertrouwen is hersteld en dat is waarschijnlijk nog wel de allerbelangrijkste! Alle onverwerkte negatieve ervaringen (al dacht ik zelf dat ik er geen last meer van had) werden opgeruimd. Er is zoveel ruimte ontstaan, ik kan weer echt genieten van alles. Ik ben nu een tijdje verder na het beëindigen van de laatste sessie, en nog iedere ochtend word ik wakker en voel ik me herboren!

Angelique Huydts
Fotograaf

Marca schept een hele prettige sfeer van rust en vertrouwen. Dankzij de helende reizen die ik met haar heb gemaakt, heb ik meer inzicht in de pijnstukken uit mijn jeugd en latere leven. Door dit in de reizen te doorvoelen, snap ik meer hoezeer dit mijn leven beïnvloed heeft, daardoor kan Ik dingen nu herkennen, waardoor ik er anders mee omga.

Alina
Danser

Wie ben ik?

Marca de Greef

Hier ondersteun ik mensen met begeleide helende meditaties/ visualisaties die er op gericht zijn om oude stukken uit ons leven los te laten. Soms zijn mensen zich niet eens bewust van de impact die bepaalde gebeurtenissen op hun leven hebben. Zo denk ik aan het voorbeeld van een cliënt die in haar onderbewuste ontdekte dat ze met zichzelf had afgesproken dat ze voor haar 40e alles bereikt moest hebben wat ze wilde, haar moeder was immers niet ouder geworden dan 40. Zo kan het ook voor jou zijn dat je niet bewust bent van de impact van gebeurtenissen uit je verleden.

Dat gold natuurlijk ook voor mij. Ik zat in een burn-out en wist dat dit niet de 1e keer was dat ik dit stress-patroon tegenkwam. Ik wilde het patroon wat ik zag transformeren. Als coach wist ik wel wat ik kon doen en ik wist ook dat ik toch ziek thuis zat. Er moest wat anders gebeuren. Toen kwam ik in contact met de Journey methode, een methodiek gericht op heling van oude opgeslagen trauma’s uit ons leven. Mijn leven veranderde vervolgens volledig door dit werk. Ik had mijn energie weer na een paar maanden terug en vervolgens kwamen er grote veranderingen in mijn leven. Veranderingen die ruimte creerde voor mijn huidige leven. In 2016 ging ik me volledig richten op het werk als coach en trainer voor mijn eigen bedrijf Your Life Coaching.

Sinds 2020 richt ik me meer op het energetisch healings werk ter ondersteuning van de emotionele heling die mag plaats vinden. De tijd is aangebroken om in ons zelf op te ruimen, de emoties die zijn opgeslagen los te laten, te detoxen. Emotionele Detox ter ondersteuning van een vrij en vitaal leven.

De sessies vinden 2-wekelijks plaats in de INFABRIEK, Tuinstraat 15 in Boekel

De sessies zijn op 8 woensdagavonden van 19.00 tot 21.00u en beginnen op 28 september 2022.
Datums: 28-9, 12-10, 26-10, 9-11, 23-11, 7-12, 21-12 en 4-1

Jouw investering: 222€
Te voldoen voor aanvang van de eerste les.

VEEL GESTELDE VRAGEN

a

Waarom zou ik anders moeten omgaan met mijn emoties?

Beter leren omgaan met je emoties zorgt voor gezondere relaties. Je reageert dan minder vanuit stress, en meer vanuit je werkelijk behoefte.

Moet ik iets meenemen?

Je hoeft niets mee te nemen. Het kan fijn zijn om gemakkelijke kleding te dragen. Werken met emoties kan zorgen voor temperatuurverschillen. Een vest, een trui of sjaal kan fijn zijn om bij te hebben.

Moet ik zelf iets van drinken meenemen?

Er is water en thee aanwezig.

Hoe werkt de betaling?

Na aanmelding krijg je een factuur. Deze dien je voor 14 september te betalen.

Meld je hier aan voor de cursus Emotionele Veerkracht

    Ik meld me aan voor de cursus Emotionele Veerkracht. Heb je nog een vraag of opmerking, stel hem hier: