Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

a

Meditatie sessies

De meditatie sessies zijn gericht op aandacht, aandacht voor jezelf, contact maken met jezelf, je ziel, je lichaam en alles wat er in jou zich afspeelt.
Zo vaak laten we ons leiden door de waan van de dag:

 • De kinderen die om aandacht vragen
 • Je familie en vrienden die een beroep op je doen
 • Je baas
 • En alles wat er nog meer op je pad komt

Continue is er iets of iemand die of wat om aandacht vraagt. Dag in dag uit. Dus wellicht herken je een van deze punten

 • Het is gewoon te veel
  Ben je altijd bezig en is er altijd nog wel iets dat gedaan moet worden? Heb je eindeloze to-do lijstjes? Heb je het gevoel dat je dus eigenlijk nooit rust hebt?
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  Heb je het gevoel dat jij altijd alles moet doen? Ben jij altijd diegene die iedereen wil helpen, en gaat dit vaak ten koste van jezelf?
 • Regelmatig moe en prikkelbaar
  Merk je dat je snel geïrriteerd bent naar je partner en kinderen toe? Lijk je maar niet op te laden, ook niet als je een vrij weekend hebt of vakantie hebt?

Grote kans dat je lichaam continu “aan” staat. Alle “moetjes” en druk vanuit de maatschappij maakt het ook niet makkelijk om uit te gaan, maar dat maakt het juist extra belangrijk. Even niks. Even alleen focus op jezelf. Even jezelf op één zetten. Weer verbinden met je innerlijke kracht en wijsheid. Dat is waar de meditatie sessies voor bedoeld zijn.

Mijmerend_Emotionele Detox @ Studio Zwartlicht-web-013
Bidhouding_ed

Tijdens deze meditatie sessies combineren we ontspanning met het ontwikkelen van bewustzijn en heling.
Je maakt contact met het zelf-herstellend vermogen van je lichaam en verhoogt je eigen weerbaarheid.

De meditaties zijn gericht op:
 • meer innerlijke rust te creëren
 • beter leren ontspannen
 • betere nachtrust
 • contact maken met je hart, je ziel
 • vergroten van je veerkracht
 • verminderen van stress
 • ruimte creëren voor het zelf-herstellend vermogen

Wat mag je verwachten?

Tijdens de sessie stem ik af op de groep. Thema’s die naar voren kunnen komen zijn o.a.; zelfliefde, innerlijk kind, ruimte innemen, grenzen aangeven.

De sessies zijn opgebouwd uit geleide meditaties. In de meditaties beginnen we met aarden en het verbinden met jouw innerlijke kracht en naar het veld van heling. Het universele veld waar alles is en waar alles mogelijk is. Dit veld ondersteunt bij het loslaten, verkrijgen van inzichten en helderheid over wat er speelt bij jou. Dit is een magisch onderdeel van de sessie. Daarna bestaat er de mogelijkheid om te delen.
We sluiten standaard af met een meditatie die gericht is op ontspanning en integratie van de heling die heeft plaatsgevonden.

In de INFABRIEK:

Hier zitten we in een kring op 1,5 m afstand van elkaar en je hebt de keus tussen zitten op een kussentje of op een stoel.

Helende meditaties

Drie weken lang elke ochtend de mooie lichtmeditaties gevolgd. Heerlijk om de dag hiermee te starten. Marca begeleid je met haar fijne stem bij deze helende meditaties vol licht en liefde. Een echte aanrader! Dankjewel

Sylvia
Energetisch Coach
Sylvia

Warm bad

Meditatie avonden van Marca voelen als een warm bad. Gewoon even niets en alleen maar 'zijn' in een vertrouwde, warme, fijne omgeving. Met haar stem begeleidt ze je zodat je een reis kunt maken naar het midden van je kern, om daar te helen. En om daar diep in jezelf, antwoorden op te halen, die je in de rat race van het dagelijks leven, zelf niet helder kunt krijgen. Pas op; meditatie avonden van Marca zijn verslavend, op positieve wijze dan natuurlijk 😉

Birgit Timmer Kohlmann
Life Coach
Birgit

Innerlijk rust

Sinds ik het diagnosis kanker heb gekregen ben ik overstelpt met angsten, negatieve gedachten en het gevoel van machteloosheid. Door het meedoen aan de meditatie avonden van Marca heb ik een positieve manier van denken en instelling ontdekt en mijn innerlijk rust terug gevonden.

Jan
Calculator

Wie ben ik?

Marca de Greef

Hier ondersteun ik mensen met begeleide helende meditaties/ visualisaties die er op gericht zijn om oude stukken uit ons leven los te laten. Soms zijn mensen zich niet eens bewust van de impact die bepaalde gebeurtenissen op hun leven hebben. Zo denk ik aan het voorbeeld van een cliënt die in haar onderbewuste ontdekte dat ze met zichzelf had afgesproken dat ze voor haar 40e alles bereikt moest hebben wat ze wilde, haar moeder was immers niet ouder geworden dan 40. Zo kan het ook voor jou zijn dat je niet bewust bent van de impact van gebeurtenissen uit je verleden.

Dat gold natuurlijk ook voor mij. Ik zat in een burn-out en wist dat dit niet de 1e keer was dat ik dit stress-patroon tegenkwam. Ik wilde het patroon wat ik zag transformeren. Als coach wist ik wel wat ik kon doen en ik wist ook dat ik toch ziek thuis zat. Er moest wat anders gebeuren. Toen kwam ik in contact met de Journey methode, een methodiek gericht op heling van oude opgeslagen trauma’s uit ons leven. Mijn leven veranderde vervolgens volledig door dit werk. Ik had mijn energie weer na een paar maanden terug en vervolgens kwamen er grote veranderingen in mijn leven. Veranderingen die ruimte creerde voor mijn huidige leven. In 2016 ging ik me volledig richten op het werk als coach en trainer voor mijn eigen bedrijf Your Life Coaching.

Sinds 2020 richt ik me meer op het energetisch healings werk ter ondersteuning van de emotionele heling die mag plaats vinden. De tijd is aangebroken om in ons zelf op te ruimen, de emoties die zijn opgeslagen los te laten, te detoxen. Emotionele Detox ter ondersteuning van een vrij en vitaal leven.

De sessies vinden 2-wekelijks plaats in de INFABRIEK, Tuinstraat 15 in Boekel
Aanmelden kan via deze pagina of via de www.infabriek.nl. Daar kun je ook een rittenkaart kopen.

De sessies zijn op 8 woensdagochtenden van 9.00 tot 10.00u en beginnen op 28 september 2022.
Datums: 28-9, 12-10, 26-10, 9-11, 23-11, 7-12, 21-12 en 4-1

Kosten per sessie 15,00€
Betaal je in 1 x voor de 8 sessies dan betaal je 88€

VEEL GESTELDE VRAGEN

a

Heb ik ervaring nodig?

Het is niet nodig om ervaring te hebben met mediteren. Je kunt meedoen als je net begint of als je al wat verder gevorderd bent.

Kan ik eenmalig deelnemen?

Om mediteren onderdeel van je leven te laten worden is het aan te raden om vaker mee te doen. Mijn advies zou zijn om je te committeren voor 8 weken.

Wat zijn de kosten?

Een sessie kost 15€. Je kunt dit per keer contant betalen. Wanneer je je aanmeldt voor een reeks van 8 sessies betaal je 88€ indien je het in een keer betaald.

Is het Corona-proef?

De plekken in de ruimte hebben een afstand van 1,5 meter van elkaar. We hebben geen fysiek contact en je zit op dezelfde plek gedurende de hele avond.

Ik mediteer al regelmatig, is dit dan iets voor mij?

Als je reeds ervaring hebt met mediteren dan kunnen deze meditaties je nog dieper mee nemen. Het is mogelijk een andere manier van mediteren en we werken aan verschillende thema’s.

Moet ik iets meenemen?

Bij de Infabriek is alles aanwezig. Je hebt de keus om te zitten op een stoel of op een kussentje. Er zijn matjes en dekentjes.

Meld je hier aan voor de meditatie sessie(s)

  Als je kiest voor 1 sessie, welke woensdag kom je meedoen?