Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Themazoom 

5 dagen: 9 t/m 13 jan

Shit Happens!

Wat nu?

In deze 5-daagse themaweek ervaar je tools die je ondersteunen bij het omgaan van “shit” dingen in je leven. Ontdek hoe je je innerlijke wijsheid en kracht kunt inzetten samen met een aantal handige tools.

Nu voor de actieprijs van 55€

IK BEN ERBIJ

How to deal with shit that happens?

Soms zijn er van die momenten waarop je voelt dat je uit je doen bent. Je zit niet lekker in je vel, je lichaam vraagt om aandacht, je voelt wat pijntjes en ongemakken. Zelfs je energieniveau lijkt niet op zijn best te zijn. Als je dit herkent, is de kans groot dat je iets onderdrukt, iets waar je op dit moment gewoon geen zin in hebt of waarvoor je je groot wilt houden voor anderen. Mogelijk spelen er emoties op, vergelijkbaar met een bal die je onder water houdt en omhoog kan komen wanneer je even niet oplet.

Wat kun je nu doen?

In de komende themareeks nemen we 7 dagen de tijd om te verkennen wat je kunt doen en laten om je weer beter in je vel te voelen. Elke dag neem ik je 30 minuten mee om dit thema vanuit verschillende perspectieven te belichten. Ook is er ruimte voor vragen?

Ontdek wat op dit moment energie vreet. Verken je innerlijke wijsheid en de kracht die daar verborgen ligt, zodat je beter kunt omgaan met lastige situaties. Leer hoe je nieuwe tools kunt inzetten op elk moment van de dag, zodat je lichter door het leven kunt gaan.

Praktisch:

Datum: dinsdag 9 tot en met zaterdag 13 januari 2024
Tijd: afwisselend 8.30-9.00u
Zoom (opnames worden beschikbaar gesteld)
Jouw prijs is nu 55€