Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Innerlijke kracht

Je hoort er wel vaker over en ja, ik zeg het wel vaker tegen anderen.

Volg je innerlijk weten, je weet het allang.☹

Vaak voelen we dat A de beste optie is en kiezen we toch voor B.

  • Waarom?
  • Waarom is dit toch soms zo lastig?
  • Waarom lukt het niet altijd om je gevoel, je intuïtie te volgen?

Je lichaam is wijs en kan je de weg wijzen. Toch zijn lichamelijke klachten niet altijd voor iedereen een signaal om te kijken waar het niet meer stroomt in het leven wat ze leiden.
Ik weet hoe dit is. Ik wil zo graag samen zijn, zo graag geliefd zijn en bemind worden dat ik de neiging heb om mijn ogen te sluiten. Nu ben ik in mijn werk meer en meer bezig met de wijsheid van het lichaam en het lichaamsbewustzijn. Dus als ik weet hoe belangrijk het is, wat is er dan voor nodig om dit te volgen?

Meerdere keren in mijn leven werd het signaal te duidelijk om te negeren, en telkens lukt het alleen op innerlijke kracht. De kracht om me te verbinden met de Bron, mijn hogere zelf, mijn innerlijke weten.

Zo ook nu weer, ook nu weer een intense wending, een wending die al langer sluimerde, zich begon te manifesteren in mijn lichaam. Duidelijker werd in mijn energie. Dus ja ik weet hoe lastig het kan zijn. Ik weet hoe moeilijk sommige keuzes zijn en ook wat de impact is op je omgeving als het keuzes betreft die betrekking hebben op je relatie.☹

Ik heb een besluit genomen. Van binnen voel ik dat het klopt. Het doet pijn, er is zoveel wat wel klopt, waar ik van hou, waar ik van geniet in het samenzijn. Nu gaan we weer ons eigen weg. We zijn samen in het uit elkaar gaan. We nemen samen de volgende stappen. Hoe fijn is dat. In al het verdriet en de rouw die dit met zich meebrengt, weten we ook dat het klopt. Dat we zelfs elkaar kunnen ondersteunen hierin.

En dat het een keus is die in verbinding staat met mijn innerlijke Bron van kracht, merk ik aan de snelheid dat er een andere woonplek is. Aan de snelheid waarop het zich ontvouwt kan ik met een gerust hart zeggen, het is goed. Pijnlijk maar goed.

Ja, dat lichaamsbewustzijn, dat wijst de weg. Niet altijd gemakkelijk maar wel goed. Ik vertrouw en neem de volgende stap. Ondanks alle saboterende gedachtes van mijn mind die me het liefst in mijn comfortabele situatie wil houden. Dat is immers veilig, dat kent mijn mind, hij kent de pijn en de struggle in de relatie en weet wat er is. Mijn ziel voelt dat er meer mogelijk is, mijn lichaam sputtert dat het nu niet klopt.

Wat kies ik, mijn rationele mind en al zijn gedachtes, gebaseerd op angst, omdat het niet veilig is buiten de comfort zone?

Life begins outside the comfort zone.

Dus ik kies voor mijn hart, mijn ziel, mijn lichaam, kortom ik kies voor wie ik werkelijk ben.
❤️I AM THAT I AM❤️

Wat kies jij? Angst of vertrouwen van binnenuit?

02-06-2023

Je lichaam als kompas

  • Wat ervaar je?
  • Waar staat dit voor?
  • Wat kan je ermee?
  • Op welke manier kan ik dit inzetten?
  • Hoe wordt ik een betere coach/ therapeut/ zorgverstrekker als ik dit ga gebruiken?

Vrijdag 30 juni 2023: Masterclass Lichaamsbewustzijn

Kun je nog wat hulp gebruiken?

Merk je dat je het lastig blijft vinden om dit toe te passen? Je bent van harte welkom om dit te ervaren en te leren in mijn praktijk. Een Journey sessie kan je ondersteunen hierin. Hier ga je namelijk naar de bron van de triggers die je op diep energetisch niveau loslaat. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe gedrag.
Heb je geen zin om naar je verleden terug te gaan omdat je dat bijvoorbeeld al zo vaak hebt gedaan? Dan kun je ook een Access Bars®  behandeling boeken. Lekker ontspannen liggen terwijl oude energetische ballast wordt opgeruimd.